|
Каролина Гочева |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | ||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А ЗОШТО ДА НЕ ЈА АНАЛИЗИРАМЕ КАКО КОМПЛЕТНА ЛИЧНОСТ?
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
зашто темава е у мода е не е у разно па да се тераат муабети и оф топици
|
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Може за да ни е попријатен муабетот Иако, јас се согласувам со тебе, модата е израз на комплетната личност. |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ГИ ВИДОВ ФОТОГРАФИИТЕ НА ГОЧЕВА....И МОЖАМ ДА КАЖАМ ДЕКА ЕЛЕГАНТНИТЕ ПАНТАЛОНИ МНОГУ УБАВО СЕ ВКЛОПУВААТ ВО ТАА КОМБИНАЦИЈА НА БОИ СО ОСТАНАТИОТ ДЕЛ ОД МОДНИТЕ ПАРЧИЊА.....КОЛОРИТОТ И ИГРАТА СО БОИТЕ ,НАЈИЗРАЗЕНО СЕ ОТСЛИКУВА СО МАИЧКАТА И ...КОЈА ВО ОВОЈ ДЕЛ Е МАЛКУ ПОКРАТКА ЗА НИЈАНСА И Е БЕЗ РАКАВИ,НО СО ГОЛЕМ ОТВОРЕН ПРОСТОР НА ПРЕДНИОТ ДЕЛ,КОЈ ИСТО ТАКА НА СЛИКАТА НЕ СЕ ГЛЕДА...!!!ЕВЕ..ДОБРО Е СЕГА?
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Прво за цурата реков дека е убава но без душа...како и мнозина што се изјаснија. Но интересно, од сите што го рекоа истото, ти баш со мене наоѓаш да се “рчкаш. Овде-онде-се со мене. Изменето од anastea - 09.Декември.2008 во 00:12 |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Каролина долго време ми беше преубава. За карактерот не можам да кажам. Дали е ладна, или само е стегната зошто има трема,... појма немам. Ама разубавена е во последно време.
И да не заборавиме, девојката сепак е најдобра пејачка во Македонија... Изменето од sensei - 09.Февруари.2008 во 00:25 |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da da razubavena e i jas imam primeteno isto , mozebi zaradi toa deka e malku zdebelena okolu 250 gr.
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
за кого како...јас ја знам девојкава и нее празна во душата...
напротив таа е едно големо срце и прекрасна личност.. Изменето од anastea - 09.Декември.2008 во 00:13 |
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Karolina fala bogu go pronajde svojot stil na oblekuvanje,t.e ne go pronajde ona tuku Caci Pakovska(da ne e ona ke ostanese takvo selance kakvo so bese pred toa.so dolgi fustani ko stara moma frizura,i crveni karmini)..Taka da sea e super,prava moderna mlada zena..A so se odnesuva do nejzinite pesni ne komentiram(ima ubav glas ama ne znaat da i napravat hit za zal)i mora da nauci kako da se odnesuva i da zbori u emisija da ne deluva kako izgubena nekoja..ps.mislam deka treba i da se potrudi da pee malku so emocii.
|
||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Se gleda nejziniot strav od emotivno sozrevanje.
|
||
LIPS
Група Регистриран: 28.Септември.2007 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 83 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Karolina e sekogas top sredena,a i ima super pesni, mene mi e bas super
|
||
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
KAROLINA .........EH PA STO ZNAM MENE KAROLINA NIKOGAS NE MI BILA NESTO POSEBNO IMA SUPER TELCE DOBRO SE NOSI VO POSLEDNO VREME ,ALI DA KAZAM DEKA E FINA ILI DEKA NE E ......... STO TI JA ZNAM NE JA POZNAVAM LICNO PA DA MOZAM DA KOMENTIRAM .
|
||
BUGS
Сениор Регистриран: 20.Февруари.2008 Локација: India Статус: Офлајн Поени: 268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
DOBRO EVE KE TI KAZAM JAS JA POZNAVAM, SRCKA E. MNOGU DOBRA DRUGARKA MI E |
||
Luna83
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mi se sviga kako vo posledno vreme e oblecena.Mislam,konecno se pronajde.A za nejziniot karakter nema da komentiram zosto temnava e moda a ne ponasanjeto na Karolina.
|
||
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |