IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Образование
  Активни теми Активни теми RSS - Пробната матура неуспешна!!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Пробната матура неуспешна!!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 14>
Автор
Порака Обратен редослед
^Aneta^ Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 09.Јуни.2008
Статус: Офлајн
Поени: 13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ^Aneta^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2008 во 00:43
Pa da na nekoj nacin do prijatel-Hrvat se pisuvase, zavisi kako sakas
Inace imase mnogu glupi i dvosmisleni prasanja vo delot za literatura i gramatika
Eseite i toa prasanjata od tekstovite bea lesni
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2008 во 00:26
хм како тема за полагање на матура по Македонски јазик била дадена "писмо до ваш пријател во странство"????
Кога слушнав за тоа се зачудив......нема потреба од жалби за такви теми....
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
^Aneta^ Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 09.Јуни.2008
Поени: 13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ^Aneta^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2008 во 00:22
E da pomina da se nadevame deka ke polozime.
Spored mene angliski bi trebalo da bide lesen, samo frazalnite glagoli moze da ne zeznat.
A za eseite treba samo dobro poznavanje na zborovite.
Inace tesko na tie sto ke polagaat matematika, mislam deka tamu najmnogu ke ima sto ke padnat
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јуни.2008 во 12:49
Ajde i toa ete pomina..makedonski ko makedonski,gramatika,tektovi i bla bla..koj fatil da cita ke resi neso koj ne..ali poentata e sea angliski kolku ke ima ispopagano poso nekako mi se cini deka tesko im ide na site delot so pisuvanje na esei..ali aj da bidam optimist..prva generacija sme..
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јуни.2008 во 00:23
Originally posted by majstorce62 majstorce62 напиша:

А ВИСТИНСКИОТ ИСПИТ СЕ ПРИБЛИЖУВА СО БРЗИНА НА МЕТЕОР.

..ДА ,ДЕНЕС ВЕЌЕ ЗА НЕКОИ ЌЕ БИДЕ ДОЦНА...
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 03:13
е така некако де....
Кон врв
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 01:27
ZLOBNATA MATURA NEUSPESNA?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 01:27
Имам неколку пријатели и пријателки кои што се сега матуранти.....Ги прашувам како со матурата....они ми велат дека ќе полагаат една недела а не знаат ни кои предмети ни како ќе полагаат .....хмммм....некако незаинтересирано ми изгледаа....но како е оценувањето? и каква е разликата помеѓу оваа матура сега што ќе се полага и онаа што се полагаше(и јас полагав пред да ја укинат матурата некое време).....тоа не ми е јасно
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 21:54
Da maturantka sum..ali da se navratam na maturata..nieden profesor ne znae kako treba da izgleda proektnata zadaca..samo vikaat ajde predavajte ja..edni vikaat vakva naslovna,drugi onakva..nikoj niso ne znae..na internet primerite navodno ne bile bas tocni..pa koj da ni kaze??Duri i u biro pocnav da se javuvam da baram informacii za maturava,i taa glavnata ne znae so da mi kaze..site gledaat da te otkacat..lesno e taka..po ova se glea deka kako drzava ne sme spremni za matura..ili bar da kazea na vreme ucenicite bar da pocnea kolku tolku da se spremaat..katastrofa sme..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 00:46
Originally posted by Eli Eli напиша:

leleeee smesno e ova so maturava..vremeto si izminuva a nikoj niso ni da ni kaze pokaze,da se podspremime malce..bitno e da si ja zavrsime programata za 4 godina,a za drugoto sekirajte se vie ucenici..pred nekoj den se javila glavnata od biro za razvoj vo moeto skolo,i ja prasuvala profesorkata po muzicko kolku od ucenicite se prijavile za da polagaat muzicko interno ejj???!!! Ne ni znae deka ne sme gi prijavuvale internite predmeti na prijavata..zatoa so use ne ni znae nikoj so da polaga zaso se e izmesano..biznis kako predmet im e dozvolen samo na onie od sredno strucno,a za gimnazisko samo ako odis na zemjodelski a isto go ucime od 4 god.site...majmunlaci

ti maturantka si????
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2008 во 16:54
leleeee smesno e ova so maturava..vremeto si izminuva a nikoj niso ni da ni kaze pokaze,da se podspremime malce..bitno e da si ja zavrsime programata za 4 godina,a za drugoto sekirajte se vie ucenici..pred nekoj den se javila glavnata od biro za razvoj vo moeto skolo,i ja prasuvala profesorkata po muzicko kolku od ucenicite se prijavile za da polagaat muzicko interno ejj???!!! Ne ni znae deka ne sme gi prijavuvale internite predmeti na prijavata..zatoa so use ne ni znae nikoj so da polaga zaso se e izmesano..biznis kako predmet im e dozvolen samo na onie od sredno strucno,a za gimnazisko samo ako odis na zemjodelski a isto go ucime od 4 god.site...majmunlaci
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 22:35
da da....ali onie negativnite chuda...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 22:19
A nie site sme kako Alisa u zemjata na cudata..samo cuda ni se desavaat
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2008 во 23:41
Germanija si e Germanija sila.......aaa Makedonija si e Makedonija cudnata zemja!!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 14>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.