|
Ваши предлози до владата |
Внеси реплика | страница <12345 86> |
Автор | ||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ЕВЕ УШТЕ ЕДЕН ПРЕДЛОГ ОД МЕНЕ ДО ВЛАДАВА... РАДА ДА ЈА ПРАТИМЕ ЗА АМБАСАДОРКА ВО ТУНГУЗИЈА ИЛИ ЗАНЗИБАР... И КОМПАНИЈАТА ЌЕ СЕ РАСТУРИ... А НИЕ МИРНО ЌЕ СИ ЖИВЕЕМЕ... |
||||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
POZDRAV DO VLADATA za dosegashnite dostignuvanja....se nadevam DEKA USHTE POGOLEMITE DOPRVA DOAGAAT.
"ЦЕФТА овозможи двојно зголемување на македонскиот извоз
Скопје, 28 јануари (МИА) - Македонскиот извоз во земјите членки на ЦЕФТА минатата година речиси двојно го надмина увозот, достигна околу 900 милиони долари што е за 300 милиони повеќе во однос на 2006, а трговската размена бележи суфицит од преку 350 милиони долари, беше истакнато на денешниот брифинг во Стопанската комора на Македонија." http://www.idividi.com.mk/biznis/Makedonija_biz/418169/index.html
Изменето од borec - 29.Јануари.2008 во 13:59 |
||||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
до владата само еден предлог-ДОЛУ ВЛАДА!
|
||||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Moj predlog do vladata e malku da namali so marketingot , nekako mnogu pari se trosat za da se pofalat .
Vekje godina i pol kako se na vlast i svedoci sme na predizborna kampanja , kontinuirana , za slednite izbori so vreme si ja fakjaat rabotata .
|
||||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Borec, znaes kade ke investira Katar??? Vo onie raketine, koga odis na pat od Skopje nakaj Tetovo. Samo takvi "investicii" mozeme nie da ocekuvame od Islamskiot svet... Aj da ne se zalazuvame... |
||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
,....uza zid,....shto bi rekle ,...srbite!
|
||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
владата треба малце посериозно да се позанимава со политичкиот криминал на нивните претходници. Време е една влада да стави крај на праксата на тивка премолченост на своите „колеги“ кои ја опустошија државата...
прв на список, треба да биде првиот граѓанин.... срамота е цела држава, ма која цела држава, цел СВЕТ знае дека е лоповиште прва класа, и сите ќе се правиме наудрени??? |
||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
poochigleden lopov,mene mi lichi onoj,...gomnarot bugarski,...koj shto si go izbravte da ve odere kako svinji,....beshe gol kako ,..crkven glushec,.....................................koga nego ke go vidam zad reshetki,( i se da mu se odzeme),...e ,togash mozebi i ke poadne nekoj pofalen zbor od mene,...za narodov i drzavata negova,..
|
||||
||||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
па и за него исто...
|
||||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
фала многу за предлозите
Поздрав од гласот на владата |
||||
|
||||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
||||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
moj predlog do vladinite gomnari e:,...da si izberat ushte eden ,..gomn....(pardon),...minister za more i morski turizam!!,...pa,da bidat spremni koga ke si go dobieme "ostatokot" od drzavata,....za nekoja godina,...a,dotogash neka dreme vo foteljata,...ustvari,...kako i site ostanati,...
|
||||
||||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Vo administraciite da zaposlat Maseri, zosto nikoj ne razmisluva za nivnata propteretenost so dosadni birokratii, taka da ne mozat da stanat i da se razmrdaat
Изменето од zbunet - 02.Февруари.2008 во 14:56 |
||||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ај уште еднаш да си го повторам мојот предлог за случајно да не ме слушнат ДОЛУ ВЛАДА!!!!!!!!!!!!!!
|
||||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||||
Внеси реплика | страница <12345 86> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |