|
Кој пее: Петелот или кокошката? |
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Si go znaev odgovorot, ama se ponadevav da ne se kloniral nekoj vo deneshno vreme. Zatoa jas si ja citam Snezana i sedumte dzudzinja, Pepelaska....
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema potreba nekoj da bide Glaven ... po mene ... na ona pole ... kade soprugata e podobra ... treba da se dade podrska !!! i obratno ... tamo kade imam afiniteti ... potrebna e podrska !!! toa go imam postignato !!! kazuvam licno za sebe ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne e se vo parite, idat denovi na grip, temperaturi, eeeee, togash e vazno da ima koj da vi kupi FERVEKS, da vi zgree rakiicka, da vi donese legen so topla voda...parite ne go mozat toa...samo ljubovta---zloto bez koj ne se moze, go moze toa...
Изменето од mamamd - 27.Јануари.2008 во 08:20 |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj te laze deka parite ne go mozat seto toa, shto go nabroi?!
--------------------------------------------------------------------- mazot mi!!!! |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ochigledno chovekot ti ,..."machka" ochi,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fala ti coek shto mi otvori ochi...sega ke vidi toj...tek sega ke se moli gospod da go brani od zenska belja..
Изменето од mamamd - 29.Јануари.2008 во 08:49 |
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
definitivno slusajte vie mazi definitivno zenata go ima posledniot zbor |
|
apce
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga petelot kuk*riga, toa e obicna falba, saka da go slusnat vo okolnite kokosarnici.Koga kokoskata kokodaka, toa znaci deka vo toj kokosarnik se slucuva nesto ubavo - taa snela jajce.
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
BidiFit
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто петелот мижи, кога пее...
Оти ја знае песната на памет хаахахаахх |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зимајки за пример од дома воопшто според мене не важи правилото мажот е главата а уште помалку важи дека жената е вратот и ј врти главата како сака. Тука се работи за донесување заеднички одлуки, а не кој е повеке во право. Нели брак=заедница сепак значи некогаш компромис и советување исто така. Патем ако сакаме да си ПЕЕМЕ нема потреба да се мажиме/жениме.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...da ve podsetam samo edna rabota, kaj sho ima ortakluk od bilo kakov vid, sekogash edniot dominira...toa e fakt...nema dvajca isti i totalna harmonija vo stavovite i zivotot...nekoj pee nekop igra nekoj sviri...i taka...hihihhihi
|
|
frau
Група Регистриран: 03.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se razbira koj poveke pee pa petalota kokoskata po nego samo kokodaka
|
|
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako ne bide duet nema sreka
|
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |