|
Што мислите за AVRIL LAVINGE? |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
tevis
Нов член Регистриран: 07.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нишо посебно..не ја сакам мнг мнг...али ај има некој убави песни..
|
|
tedi4ka
Нов член Регистриран: 03.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu i e ubava pesnata l will be.......ja obozavam
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се умислила типката дека е панкерка, бидејќи стаила розев прамен...
Не знае да пее...барем според мене... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
me like it
|
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
Архангел
Нов член Регистриран: 04.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дефинитивно,имате рак на вкусот или пак немате слушнато подобро.Со кого ја споредувате за да биде супер?
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најверојатно со онаа нашана турбофолкерка, што изјави дека ќе пеела рок..Онаа Анита
Енивеј, мене ми е глупа. Пее поп песнички, со ваму-таму подигрување.. А била демек панкерка..Абе смешки И читав во Браво, дека ни еднаш не слушнала песна на Секс Пистолс |
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Недорасната лигла со ружни заби. На улица не би ја ни приметила.
Квази панк-рокерка. Ма каква рокерка, тоа е висока титула за некој ко неа.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne ja slusam malata, nitu i znam nekoja pesna, nemam komentar za nea
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Искрено ги имам трите нејзини албуми : Let go, Under my skin и The best damn thing. Уште кога и излезе првиот албум почнав да ја слушам, некако се навлеков на нејзините панк-рок песнички, ама сега поретко ја слушам, а и не сум слушнала нешто ново од неа.
Секој албум и е прикзна за себе, и кога ги слушам вака сега албумите гледам дека еволуирала некако доста лошо. Првиот албум и е со доста некои акустични песни, го снимала на 16 години мислам, гласот се познава дека не и бил уште дооформен убаво, а после вториот албум е веќе пожесток, типката бирала со кого ќе снима, одбрала добра екипа и впрочем тој албум "Under my skin" најмногу ми се допаѓа. А веќе третиот The best damn thing е тука Аврилчето стварно станало размазено панк принцезиче, песните и се под влијание на СУМ41 ( маж и е вокал во таа група ) со кого соработувала за тој албум. Ај донт лајк ит Ако зборуваме пак за изглед си има таа изгледа некои луди идеи, ама за разлика од оние Бритни и Кристина може да се каже дека е за неколку нијанси подобра. Изменето од Lithium - 03.Мај.2010 во 21:36 |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
џиш пи_е
не мислам ништо оти не ја слушам |
|
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хах
абре Литиум... Тоа ако е Панк-Рок... сечам главата... Тоа е Поп / Софт-Рок... нишо друго... онака , и текстовите и се булшит... а глас...може има некаков... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јао, Литиум, цуро, од тебе ово нисам очекивала.
Зар можеш да ја вброиш Аврил во панк рок? http://www.youtube.com/watch?v=8ZSImx5u88Q Girlfriend. http://www.youtube.com/watch?v=gfDuYstxfYw&feature=related Hot. За ова немам коментар. Само тие две песни и ги имам слушнато. Битно не ми се свиѓа, ама ич. Поп рок, можда само поп. А за стил на облекување да не збориме. |
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па така она се декларираше еднаш демек панк-рокерка
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
деца... им мава фарбата за коса во глава.... не е за секого ‘фарба за коса‘... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |