![]() |
|
Гордост |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | ||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Se dodeka ne se chuvstvuvash gorda od svojata skromnost, toa e TOA.
|
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
![]() |
||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|
Искрено не знам... не знаев ни што да напишам во постов
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
||
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
|
Јас сум НАЈСКРОМНИОТ човек на светот.
![]() |
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
![]() |
||
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
|
Ne sum gorda na svojata skromnost, naprotiv duri nekogas i ja preziram koga ke ja zloupotrebi nekoj.. |
||
![]() |
||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|
gorda sum DA
![]() ![]() Изменето од ZeZnAtA - 09.Јануари.2008 во 01:05 |
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
![]() |
||
aurelianus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
|
KOJ E TOJ?IME...!!!SE BARA ...IME???!!! |
||
8"
|
||
![]() |
||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|
![]() |
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
![]() |
||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
|
Te molam rechi deka ne si iskren i deka se sheguvash... zatoa sto ne ti veruvam. Изменето од Messenger - 09.Јануари.2008 во 01:20 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
![]() |
||
aurelianus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
|
![]() |
||
8"
|
||
![]() |
||
Agapi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 541 |
|
ete i jas da dadam mislenje za mene...
Gorda sum si priznavam (isto taka mi go imaat i mn kazano toa) Sekogas odam so krenata glava bezrazlika kako se cuvstvuvam, dali sum srekna, tazna. Mn mi prekoruvaat za ova i smetaat deka ne treba da bidam tolku gorda. No sto znam. Jas se sakam vakava kakva so sum (a smetam deka e toa najvazno, nie da se cuvstvuvame ubavo i da sme srekni so toa sto sme) Priznavam mozebi gordosta od nekoja gledna tocka e mana zatoa sto poradi nea kako sto kazavte predhodno se propustaat mn raboti, no toa e. I ke se nadovrznam na ZAZNATA da i mojata gordot kleknuva pred nekogo iako ne bi sakala da e taka no toa veke e dr tema.
|
||
![]() |
||
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
|
koga sum tazna sum tazna.. zarem treba nekomu da objasnuvam i pred nekogo da se pravdam.. takva gordost fala ne sakam.. sepak ziveam pred se za sebe, a posle za drugite..
|
||
![]() |
||
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
|
Само сакав да напишам една противречна реченица
![]() |
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
![]() |
||
|
Pretpostavuvav, no sakav da slushnam od tebe.
![]() |
||
|
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
ima lugje koi velat deka si glup samo zatoa sto ne ti se interesni.
povredena im e gordosta, pa zatoa. ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |