|
Сфатив дека се изменив... |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | ||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога од огледалото ме исплаши непознат човек, а јас помислив дека е провалник и со столот го скршив огледалото.
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eee...ova ti se vika hrabrost...
a ne deka neshto si se smenil...
|
||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е каква храброст е да го скршиш огледалото, те молам! Сакаш да ме убедиш дека сум храбар? Тоа се вика промена, да се исплашиш од сопствениот лик во огледалото како од тугинец... |
||
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hrabar si ti..shtom si go skrshil so stol...
da beshe so raka skrsheno...togash ke beshe promena...
|
||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мошен е и тој агол на набљудување... |
||
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сфатив дека се изменив кога увидов дека сум рамнодушна кон нештата кои порано ме нервирале.
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koga zastanav pred ogledalo i se isplasiv : - Lelee kolkav mi porasnaal
|
||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еј темава ме погоди! Јас од пред 6-7 год. тотално сум промент, да не кажам за 360‘ (се разбира мислам карактерно). Како да сум друг човек и просто не ми се верува. Додуша стварно ми се случија некои многу неубави работи, меѓутоа не знам дали е тоа главната причина за мојата целосна промена! Не верувам дека се работи за созревање со текот на времето - мислам дека е нешто друго!
|
||
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се трудам да се менувам постојано, но само во добра конотација, зошто едноличноста ми е здодевна... Но, мојот ментален склоп се нема битно променето, јас во суштина сум либералистички настроен човек со многу широки погледи за животот и светот
Јас во минатото и јас денес ... хммм, истиот човек, само различен стил на облекување и друга фризура. |
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
којзнае што ми се случило кога сум го пишала ова, е поради вакви работи не пишувам дневник ќе се занесам нешто па после чуди се што сум сакала да кажам |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Физички се разбира многу променет , а психички многу пооформен
|
||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мОРЕ ДЕТЕ, ВО РЕД СИ!? |
||
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
физички огромна промена од пред три години,.... ама ептен голема,.... се чудеа кога ќе ме видеа...... а психички,.... мислам дека како минат годините станувам поодговорна,.... посериозна,.... но најважно,.... не заборавам да се смеам
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lele...koga ke se smenam od utre-nikoj nema da me poznae
|
||
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |