|
Храброст |
Внеси реплика | страница <12345 21> |
Автор | ||
moon88
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
gospod ni dava hrabrost i sila da istraeme vo namerite
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Леле, колку многу ќе те сакаат учениците. Сигурно и ќе ти пеат „ИКОНА СИ МОЈА!“ |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И првин би РЕШИТЕЛНОТ и Господ Бог рече „ Нека биде и ХРАБРОСТ!’ И би храброст. А страшливите ја нарекоеа лудост за да ги одвраќа од неа. Кој ден ли беше...? |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
оддел за дијагностика: после изгледа во овој случај моторниот систем има брзо палење. констатација: дасе извести сопдтвеникот, за состојбата, и да се праша дали да се работи на усогласување на палењето со точката на палење и забот на брегастата осовина односно положбата на моторните клипови. сегашна состојба: положбата на клиповите се наоѓа на точки 2-4, додека покрај другите услови прв важен услов е тие да се положба 1-2 (кога се зборува за положба и се нумерираат клиповите се мисли, односно треба да се на орната точка од бликот). ако не се постапи по специјалистичкиот наод, нема никогаш да се движи. (брза, сепак изини) Изменето од orlov - 09.Јануари.2008 во 17:43 |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
devojka21
Сениор Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne znam bas da ja opisam no znam deka ja nemam
|
||
Life is beautiful
|
||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma site ja imame nego taja e taa energija sto ne drzi da ziveeme hrabrost e i koga ce vidite da disite hrabrost e i da zapaete hrabrost e i da da kazete pa moze i ne :)
nekad hrabrost stvara pogolemi problemi nekad resava a bidite sigurni deka site ja imame vo nas e
uste da znaeme sto sakame za hrabro da go dobieme zasluzno odgovorot na postavenoto hrabro prasanje:)
kasj zabegav jas vaka hrabro:)
|
||
|
||
is no good
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 31.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 92 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Храброст е да се спротиставиш на посилниот
|
||
www.komiti.org
|
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
........jas da bev ucitelka,ne bi mu stavila 5 samo ke go pofalam za dosetlivosta i hrabrosta,ke mu dadam uste edna sansa.....ocenkata mora da bide zasluzena..........
........inaku kako bi se custvuvale drugite deca koi dale se od sebe.............
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
........sto sakase da kazes?!..........
te citam i zabelezuvam ova sto si go napisal ne e dvosmosleno tuku povekesmisleno,......
(bidi pokonkreten ako voopsto ocekuvas odgovor)
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Храброста е лудост, но доколку се мисли на решителност тогаш работите стојат поинаку.
Решителноста е карактер, вештина, умешност. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ich ne me biduva za raskinuvanje.. Taman sobrav hrabrost i go napraviv toa, utredenta Toj pak se javi i jas zaboraviv sto sme zborele prethodnata vecer, ama izgleda i Toj ..Eh mi fali malku hrabrost vo toj pogled.
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Hrabrost e togash koga ke smognesh sila
da se soochish samiot so sebe. Koga site stravovi,svesni ili nesvesni koi se nosat so sebe i onevozmozuvaat bilko kakva sloboda gi otturnesh od sebe. Da se soochish so niv,svatish deka te kochat i ednostavno gi otfrlish pa makar i imal posledici od toa no se za svoja korist. Toa e najgolemata hrabrost za eden chovek. |
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za onie koi hrabrosta ja sporeduvaat so ludost:
Ludosta e prevzemanje na bilo kakva akcija bez razmisluvanje i znaenje za posledicite koi sledat ili rizicite koi ke nastanat za razlika od hrabrosta za koja znaesh deka ke ima rizik i posledici no sepak prevzemash akcija kako shto rekov se za svoja korist.. razlika sepak ..ima |
||
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Apsolutno se soglasuvam - hrabrost e da se soochish so ssmiot sebe si! |
||
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
||
Внеси реплика | страница <12345 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |