![]() |
|
Флерт-Мажи v.s. жени |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Автор | |||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
...ne zboruvam mnogu, toa sto ke go kazam e koncizno i odmereno, ne na pochetokot ne, obichno vnimavam slusham sobiram informacii i analiziram, potoa ako vidam pozitive makar i 15% spremen sum da izlezam i da zableshtam...se e do vnimanieto i kontrolata na mislite vo daden moment... ...ne zasto po priroda ne sum nervozen a i ne sum nesiguren...ako sakam da istreskam neshto bezveze, ke go napravam toa koa ke bidam siguren deka nema da mi zameri...inache se deshava i toa pa nikoj i ne e bezgreshen... ...i ushte ena rabota, mnogu bitna, se sto e prirodno, spontano i iskreno...pali... ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
||
ма дај мило сега без скромност...ај ај...те бендисав јас тебе...мора да ти најдеме некое ем убо ем мирно и чуствително срценце
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
![]() |
|||
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|||
![]() |
|||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
||
некој ме спомна ја
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
blue... kazhi shto go interesira devojcheto... ne tuku vrti tema.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
banana ![]() Нов член ![]() Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10 |
||
женско...21 година ![]() излагам јас, имам некои обврски...ама за некој саат се враќам да видам што сте одговориле ![]() ![]() ![]() и фала ви многу на помошта ![]() |
|||
никако да си ја научам лекцијата....се мора во последен момент да правам...браво!
|
|||
![]() |
|||
||
морам да кажам дека членот ХЕКТОР е еден од најзгодните членови патем и многу романтичен
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
banana ![]() Нов член ![]() Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10 |
||
Дали пред личноста која ви се допаѓа зборувате премногу/премалку или пак си комуницирате на начин на кој секогаш комуницирате?
Дали ви се случува да кажете нешто што не сте сакале само затоа што сте нервозни и несигурни во моментот? |
|||
никако да си ја научам лекцијата....се мора во последен момент да правам...браво!
|
|||
![]() |
|||
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
||
sakam nezna zena , nejkam orjat
![]() |
|||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|||
![]() |
|||
||
банана а женско си
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
СУПЕР ИДЕЈА!!! ![]() Дали флертувате само со личности со кои сакате да стапите во врска (посериозни намери), флертувате со било која личност која физички ве привлекува или пак флертувате со се живо и диво само затоа што ви е забавно...? Дали обрнувате внимание на невербалниот говор?(положбата на телото, физички допир, израз на лицето...) ДАли директно и вербално можете да ги изразите вашите чувства или тоа гоправите „од околу“? Дали чекате личноста која ви се допаѓа да ви даде некаков позитивен знак пред да почнете да флертувате? |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
епа ај ке почнам за машките членови кои мислат дека ке ме привлечат ама морам да кажам дека сум терсене изгледа ми лупнала лепотата у глава
![]() дали ке е љубоморен ако ми свират сељацине со тоа колите по улица и ке пцујат ко кочијаши или само ке се насмевнат? дали ке ме држи секогаш за рака и ке се покажува на дела или само со 100 пати дневно те сакам ке сака да го засакам? дали ке ме задоволи целосно??? сега за сега толку ПОВЕЛЕТЕ ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
||
...ako bidesh malce pokonkretna, siguren sum deka neshto ke se nauchi sekako...prashaj ke ti kazam...ke ti shepnam na uvce ili ke ti pisham na srceto tvoe... ...well...hit me with you best shot honey... ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |