|
Свекрви |
Внеси реплика | страница <12345 13> |
Автор | ||||
Lady*M
Нов член Регистриран: 10.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Go podrzuvam tvoeto mislenje Biolica,vo pravo si.No toa od srce da ja vikas Mamo nekeko nemozam bas da go razjasnam ,majka e edna .Ja na primer na mojata svekrva i vikam mamo ne deka ja sakam tolku kolkku mojata majka tuku deka ja pocituvam i znam so toa ja pravam zadovolna i se cuvstvuva sakana i pocituvana od moja strana.
Ja cenam i picituvam kako majka na mojot soprug i kako baba na moite deca zaednicka krv nemame no nasata krv pokraj decata e veke izmesana taka da znaci deka pocituvanje treba no, toa se razbira treba da bide dvostrano. |
||||
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Koga ve citam vaka ubavo se izrazuvate za svekrvite duri vi zaviduvam , kaj ima takvi fini svekrvi i jas edna da si najdam ? |
||||
T-E-T-E
Сениор Регистриран: 20.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
jas sum svekrva,i mislam deka sekoja ja saka snaata...a i snaite se super,pod uslov da se vospitani..inaku nema nisto od vzaemno postuvanje... |
||||
raka shto dava ne se sushi
|
||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
cccccccc
Koga ve citam vaka ubavo se izrazuvate za svekrvite duri vi zaviduvam , kaj ima takvi fini svekrvi i jas edna da si najdam ----------------------------------------------------------------------- Jas sum edna od dobrite...ama idna svekrva...e sega kolku ke me prashaat vo izborot na snaata neznam... Iiiiiiiii malku si se krivi momite...sin mi imashe edna...koga i da vlezev doma ja naogav vo kujna...te mu pravi palacinki...te puka pukanki...mi se stemni...Eden den i velam: More mome, aj izlezi od kujna...rano ti e da mu sluzish...ne si otvoraj rani...sedni ko gospoga..cekaj toj da te sluzi...Ne me razbra...Ova segashnava mi se dopaga...slusha...sin mi se luti koga i prodavam feminizam...ramnopravnost...ama taa me razbira...I se dopadna parfemceto shto i go odbrav za Nova godina...Uuuuu ama sakam snaiii...ama normalni...ne podpiknuvacki... Изменето од mamamd - 04.Јануари.2008 во 05:18 |
||||
Lady*M
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Mamamd mislam deka so tebe snajkata raetot ke si go cini blaze si i.
|
||||
T-E-T-E
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
jas sum aktuelna svekrvasnaata zavisi od sinot....kakov karakter ke odbira i kako ke se postavat megu sebe...potoa na svekrvata lesno i e da plovi po m irni vodi.Snaata me postuva,se odnesuva korektno,vospitana e,ne podinala glas do sega na nikoj...mada ni sinot moj ne e nekoj sto se dere,ama se znae red u kuka,koj e gazda a koja domakinka.jas nastojuvam da ne i se mesam u nejzinata kuka,no sekogas se custvuvam kako doma koga sum kaj sinot.Nemam ogranicuvanje u nisto,ama dozvoluvam, i i kazuvam deka kaj mene pak e "doma" ,taka da neka ne se custvuva kako gostin.Si postavivme super odnos,osekam deka me saka,a i jas ja sakam neizmerno (mada nikoj na nikogo ne moze srce da mu otvori i da xirne sto stvarno ima u nego).Uostalom,edno postuvanje od dvete strani ne e na odmet,taka i dvete ke si komunicirame ko sovremeni licnosti.
|
||||
|
||||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...jaoooooooooooooo...ljubi te ja... |
||||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...eeeeeh, em ubaa em umna...em charming... Изменето од ...Well... - 05.Јануари.2008 во 03:34 |
||||
Lady*M
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Velat starite luge nekogas koga gospod ja sozdaval zemjata pocnal so eden stap na zemja da pisuva koj kogo treba da se saka i pocituva... roditeli da se sakaat ,baba i dedo ,brat i sestra i.t.n no,koga trebalo da napise snaa i svekrva mu se skrsilo stapceto a i doozd zavrnalo taka da toa nikako ne mu uspealo da go napise... steetaaa.
|
||||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Имам свекрва од чет и фина е
|
||||
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ni eba mater internet na site , svekrva od chet be , do kaj stignavme:) |
||||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
јас уште не сум мажена али како ми тргнало иначе мислам дека ке се сложуам
|
||||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Свекрви - тоа беа оние вампирки кои во секоја манџа сакаат да ставт зачин и си го штитат синчето од несовесната снае како да е уште малолетно, или, недај боже - имбецил.
Снаи -времето брзо минува, утре и вие ќе бидете такви |
||||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||||
T-E-T-E
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
|
||||
Внеси реплика | страница <12345 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |