![]() |
|
Златна рипка-Пушти ме ќе ти исполнам 3.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 45> |
Автор | ||
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
i jas prvite dve,a za tretata samo ako ne me viknis i mene ke ja prajme golemata ![]() ![]() Изменето од Carnation - 06.Декември.2007 во 15:44 |
||
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
||
![]() |
||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
|
..vidi vaka se raboti za edna glupava zlatna ripka koja postojano se vraka..ZATOA sekoj den imate po 3 novi zelbi ![]() ![]() |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Ne e tochno,ripkata ne e glupava,ne se vraka tuku ti ja pushti
otkako i gi kaza zelbite....a jas sega ke ja propushtam do utre.. ![]() |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
значи... за денеска три нови...
1. да ми се исправи косата макар на еден саат ![]() 2. да не заврне после ![]() 3. да си купам капут ![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
епа ај нови желби за денес
![]() 1. да ми се јави дебилов......2 недели го нема 2. да го видам петре утре ако не вечерва 3. да биде добро еден другар |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
|
Paaa...
1. Da odam do Kopakabana letovo; 2. Da go zememe stanot vo centar vo 2008-ma; 3. Da diplomiram vo NAJSKORO vreme. ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
1.Да ми ја врати младоста.
2.Покрај мене да ми ја донесе женската со која делев и добро и зло шест години. 3.Истата таа да ми ги роди сегашниве деца, кои се злато иако имаат повеке од двајсет и пет години. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
1. 1 000 000 $
se drugo sam ke si ispolnam! ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
Malku e be.....
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
|
![]() |
||
always look on the bright side of the life!
|
||
![]() |
||
|
блубел ма ти тука се криеш ти а
||
|
||
![]() |
||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
|
Eve i na tebe
||
always look on the bright side of the life!
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |