![]() |
|
Од каде да знам дека и/му се допаѓам? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | ||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
znaci utnav
trebase da kazam slusni go mesto pogledni go ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
|
E bas vakva situacija i se slucuva na mojata najdobra drugarka..i se svigja eden decko od drug klas,postojano na mali odmori se poglednuvaat,ama ne moze da oseti dali on go cuvstvuva istoto sto i ona..ona e tolku zaljubena ama i tolku sramezliva da mu prijde a i nedava ja da go prasam nekako da i pomognam..de nekogas ke ja zagleda onaka ubavo,a nekogas pa ne..i ne moze da znae dali i on ja svigja..pa dajte sovet luge so da se prai..
![]() ![]() |
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
АКО ЈА ИЗГАЗАМ ДОДЕКА ИГРАМЕ ЗНАЧИ ДЕКА МИ СЕ ДОПАЃА...
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
...И АКО МЕ МРАЗИ ИСТО!!!(да не постирам....
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
МЕНЕ ДЕВОЈЧИЊАТА МИ ДАВАА ГРИСКА ОД СЕНДВИЧОТ,АМА ЈАС ГИ ОДБИВАВ,БЕВ ВЉУБЕН ВО НАСТАВНИЧКАТА.
|
||
|
||
![]() |
||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
|
ednostavno znaes...nema opredeleno pravilo spored koe ke znaes dali mu se dopagjas ili ne....
ako celo vreme e okolu tebe,nonstop neso ti zbori,te guska edno drugo....se razbira deka mu se dopagjas...
|
||
![]() |
||
|
А АКО ОД ЏЕБОТ ТИ ВИСАТ СТО ЕВРА?
|
||
|
||
![]() |
||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
|
epa ne gi nosi u dzeb
|
||
![]() |
||
|
ТОГАШ ЌЕ БИДЕ ПРАЗНА ЈАДИЧКАТА
![]() |
||
|
||
![]() |
||
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
|
па прво се гледа по однесувањето, начинот на кој разговара со тебе,на кој те гледа и сл ..второ и поважно се чувствува...
|
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Jas sum na zakacalka...de me otkacuvaat, de me zakacuvaat...
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
од кај да знаеш,... па ќе го прашаш,...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
абе ти да не ми гаташ,... се ми погоди ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |