|
Музички желби |
Внеси реплика | страница <12345 9> |
Автор | |||||||||||||||||
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||||||
NO PROBLEMO Edo Maajka - Slušaj mater (2002) 1. Intro 2. Slušaj Mater (prod. Koolade) 3. Minimalni Rizik (prod. Dash) 4. Rado Viđen (prod. Dash) 5. Jesmo'l Sami (prod. Koolade) 6. Saletova Osveta (prod. Dash) 7. Prikaze (prod. Dash) 8. Recitacija 9. Mahir i Alma (prod. Shot) 10. Faca (Intro) 11. Faca (prod. Shot) 12. Znaš Me (Intro) 13. Znaš Me (prod. Dash) 14. Šverc Komerc (feat. Stoka) (prod. Dash) 15. De-Ža-Vu (feat. Remi) (prod. Shot) 16. Šank (feat. Nered & Bizzo) (prod. Dash) 17. Pare, Pare (prod. Dash) 18. Molitva (feat. El Bahattee) (prod. Dash) 19. Za i Protiv (prod. Dash) 20. Nemoj se Bojat (prod. Dash) 21. Outro (mp3 - 128kbps) Download:
Password:
-- Edo Maajka - No sikiriki (2004) 1. Sevdah o rodama 2. To sam ja 3. Pržiiii (feat. Šaran) 4. On je mlađi 5. Dragi moj Vlado 6. Svudi san bija 7. Savske meduze 8. Ruke gore 9. Slušajte me sad (feat. Davor Erceg) 10. No sikiriki 11. Kliše 12. Ožeži (feat. Frenkie) 13. Obećana riječ (feat. Dado Topić) 14. Legenda o Elvisu 15. Kidanje veza 16. Down (feat. Diyala) 17. Ne-mo-žeš (feat. Frenki) 18. Samo za raju 19. Mater vam jebem (mp3 - 128kbps) Download:
Password:
-- Edo Maajka - Stig'o ćumur (2006) 1. Uši zatvori 2. Bomba 3. Budi i ti (gost: Ajs Nigrutin) 4. Trpaj 5. Para na paru (Uš na ~censored~) (gost: Lollobrigida na backvokalima) 6. Sretno dijete 7. To mora da je ljubav (gost: Remi) 8. To što se traži (gost: Dino Šaran) 9. Moj cijeli život 10. Za Mirzu 11. Rek'o sam joj (gost: Sky Wikluh) 12. Moš' me pljuvat' 13. Stvoren za rep (gost: Sky Wikluh i Frenkie) 14. Blažena tišina (gost: TBF) 15. Nikad više (gost: Munja-Defence) 16. Severina (mp3 - 192kbps) Download:
Password:
-- Zlatna dolina soundtrack (2003) 1. Edo Maajka - Zlatna Dolina (Golden Valley) 2. DJ Cekic - Jeste Li Spremni (Are You Ready) 3. Rima D - Jaran (Friend) 4. Disciplinska Komisija & Billy - BTS (Burn the System) 5. Marchello & Edo Maajka - Suze (Tears) 6. DJ Cekic & Amon Ra featuring Verbalistics - Home Team 7. Sove - Ustekaj Se (Plug Yourself In) 8. Mucenicka Grupa - Svijet (World) 9. Rima D - Pismo Majci (Letter to Mom) 10. Amon Ra - Amon Racija (mp3 - 128kbps) Download:
Password:
|
|||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||||||
Песната сеуште не ја најдов ама затоа ти најдов некои епизоди: http://www.youtube.com/results?search_query=palavkovci&search=Search |
|||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||||||
Ова ти е официјалниот сајт за палавковци: http://www.silentmoviecrazy.com/ourgang.htm |
|||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||||||
Drlja, дали можеш да ми дадеш линк од песната : Отвори ми бело Ленче
Ја обожавам таа песна, плус ми се оди на свадба , па ако ја имаш, стави линк да ја даунлодирам |
|||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||||||
Mona срце Имам линк-че баш ко за пред свадба http://www.yucafe.com/www.yucafe.com_NOVITETE_I_ARHIVA_SAMO_na_www.yucafe.com_4714/Ovde_12/ Само десен клик на песната, сними ја врската како и бираш локација и то је то |
|||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||||||
Drlja , фала многу за линкот
Баш ми го разубави денот сега |
|||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||||||
You're welcome |
|||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||
Vilijam
Нов член Регистриран: 26.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||||||
A NATASA OD TRETO TRI...JA IMA NEKOJ?
MNOOOOOOGU VREME JA BARAM.ANYONE? |
|||||||||||||||||
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||||||
Друже погоре имаш линк за македонска музика така да ако имаш време побарај, ќе најдеш |
|||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||||||
можда е малце офф топик ама ај ке прашам,...може некој да ја најде Dy-na-mi-teee од Ms.Dynamite? (можеби насловот не беше баш вака ама отпирлика мислам дека го погодив)
|
|||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||||||
Ми треба една мала помош од вас за да најдам една песна! (Пошто сум музички freak и сакам да имам буквално се што ми се допаѓа) Па еве за што се работи: Мислам дека песната се вика Set the world on fire, ама не знам кој е интерпретаторот! Кога ќе ја побарам само под ова име за download (и воопшто со обичен search по google), ми вади некоја електронска верзија од E-Type, која воопшто не ми се допаѓа. Оригиналната верзија (барем јас мислам дека е таа оригинална) е некако во Sade стил отприлика! Прашањето е значи: Дали некој знае од која група е песнава? Фала однапред! |
|||||||||||||||||
Dzemko
Група Регистриран: 28.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||||||
Maski,zenski vokal? Metal,rap,tehno itn itn ??Stara,nova pesna ??
Britt Nicole - Set the World on Fire ,maybe ?? Изменето од Dzemko - 11.Февруари.2008 во 11:16 |
|||||||||||||||||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||||||
ANNIHILATOR - set the world on fire (i albumot se vika taka od 1993, no mene predhodnite dve albumi po mi se svigjaat)
http://en.wikipedia.org/wiki/Set_the_World_on_Fire tuka na wiki mozez i da ja slusnes....dali e taa taa |
|||||||||||||||||
Dzemko
Група Регистриран: 28.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||||||
LouWeed ,hahaha pa Anhiliator i ne lici bas na Sade
A eve sto mene mi se dopagja a da nosi naziv "set the world on fire" : RAGE - Set This World On Fire Sephiroth - Set the World on Fire - UH, UH Symphony X - Set The World On Fire Изменето од Dzemko - 11.Февруари.2008 во 11:32 |
|||||||||||||||||
Внеси реплика | страница <12345 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |