![]() |
|
Што може да ве направи да бидете посреќни |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 52> |
Автор | ||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
taka e ... !!! ima mnogu raboti koi so pari ne se kupuvaat ... Dobro utrooooooooooooo !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
Mene i malite sitni zadovolstva,me pravat srekna,
covek da ne moze da mi se iznacudi... |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
toa ne e cudno ... cudno e nekoi sto imaat mnogu ... i pak se nezadovolni ... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
|
nezadovolni se bidejki veke nemaat za sto da cezneat.... koga nekoj moze da se usrekuva so nesto sto se kupuva...se e jasno! |
||
people are strange
|
||
![]() |
||
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
|
Што може да ме направи посреќеннн...ваучерот од владава за нов компјутер |
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Da prespijam barem edna nok so nekoja od nasive forumdziki
|
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
Aman zarem uste ne najde kandidatka?????
![]() |
||
![]() |
||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
|
toj sto vo denesno vreme ne e sreken
mora da e i slep i gluv |
||
![]() |
||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
|
Te molam,pojasni mi zosto?
|
||
Sunce hvala ti sto si isashlo za mene,sunce OBECAJEM MISLI SU MI POZITIVNE!
|
||
![]() |
||
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
|
da gledam vo nasmeano lice...nasmeani oci...
Изменето од ekaterina - 07.Ноември.2007 во 22:37 |
||
people are strange
|
||
![]() |
||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
|
ne se gleda mnogu vo liceto i ocite, povredno e da se gleda vo srceto!!!
|
||
![]() |
||
|
a kako se veli: OCITE SE OGLEDALO NA DUSATA... ako ne si sreken sigurno toa ke ti se poznae na liceto i obratno, se razbira.. OBIDI SE POVEKE DA SE SMEES OD SRCE, togas verojatno ke se razbereme... |
||
people are strange
|
||
![]() |
||
|
ogledalo na dusata e zdravjeto........... |
||
![]() |
||
|
srekata i zdravjeto se najbitni i nekako mi odat zaedno...
samo zdravje i sreka ...taka se poracuva uste od damnina.... |
||
people are strange
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 52> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |