|
СЕНКИ |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AKO SI STVARNO ZABEGAN, KO STO SE FALIS,
NEMOJ DA SI GO PROPUSTIL!!!
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
BidiFit
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nemozes da go gledas so sekoe drustvo.
|
|
baso
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 123 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo vo dobro drustvo preporacuvam da se gleda
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BAS I NE MORA
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да бев сама сигурно ке мислеа сум луда, вака партнерот го “ранев“ (мада тоа не беше ранење) со гумени бмбони во критичните моменти
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас кога бев на сенки, по некоја случајност, ми залетнуваа некои шарени работи во уста, а пред мене седеше САШЕ, ОД САШЕ И САШКА
ИНАКУ филмот е добар...има и насиље, и ебење и коли, а у...све што треба Изменето од str8up - 24.Јануари.2008 во 16:22 |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И мене ми се допадна фотографијата, плус супер спакувано ко композиција.
Има нешто што ми фали во филмов, не сум сигурна сеуште што...мислам дека Милчо сакал да постигне и да му даде на филмов една шекспирова тежина, ама имам впечаток ко во последен момент се’ наопачки да биднало- приказната ко ја следиш, ја губи пораката со текот на филмот. Како да почнал да третира повеќе аспекти, ама се изгубил во текот на филмот и потоа само се трудел да го задржи возот на шините. Ако ме разбра некој барем, добро е Инаку, Менка одлична глума, и одлични цицки. Дечкото не ме бендиса како го изведе ликот. |
|
ivancic
Сениор NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aspektite dobro gi sledev,i moram da kazam deka zaradi niv i nakrajot bev mnogu zbuneta..ama mozda toa i sakal da postigne Milcho..
Od druga strana bravo za Milcho kako umetnik!
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E ete ne vleze u trkata za oskar,ama Milco i samiot rece deka ne treba da se nadevame da vleze zatoa sto ovoj film i ne e praven po toj terk..po taa linija so ja baraat tie so gi biraat filmovite..u sekoj sluvaj use edno odlicno ostvaruvanje na MILCO..
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
До сега, искрено, се воздржував од коментари (особено заради размислувањето на мнозинството над мене), ама веќе не можам да издржам, и морам да кажам што ми лежи на душата. Па на крајот на краиштата тоа е мое мислење: ТЕШКА КАТАСТОРФА. Како прво - неоригинален (да не кажам - веч виџено - у филмот 6-то сетило, и у некои др. филмови) Како второ - глума - катастрофа. Како трето - многу sex (да сакав тоа, ќе гледав порнич) итн., итн... |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne,...ne mi se veruva deka ima nekoj koj razmisluva isto kako mene......prijatele..... Milcho Manchevski.....dosta mi e od tebe!!!!!! |
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А кога сме кај Милчо, можеби со овој филм не, ама со другите не претстави во светот како да сме племе! Па затоа ич не го сакам ни него, ни неговите филмови! |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I da,koga sme kaj Milcho veke....
Koga slushnav od bliski ludje do nego shto napravil za i okolu filmov konkretno......mi se smachi Seto kao dobro mislenje koe go imav dosega go snema...Milcho-sram da ti e!!!! |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Senki, umetnicki dobro napraven, sekoj cest za Milco Mancevski
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |