|
Колку ви е важно жената да доживее оргаза |
Внеси реплика | страница <12345 23> |
Автор | ||||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ko ke mi se nasmee otkako ke svrsi mislam sonce me ogrealo i mi dava polet da ja nateram use ednas da svrsi
|
||||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
pa do sega ne sum imal sex a da ne svrsi:) taka da ne znam kako e :) |
||||
|
||||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
e togas sto baras tuka? |
||||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Bravo mace , na svetov mu se potrebni poveke mazi kako tebe!!!!!
|
||||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
mislam deka treba da svrsi , po nekoe si moe objasnuvanje , ako ne svrsi moz da pobara na drugo mesto da svrsi . Bez ogled na ljubav i sve treba i da se pokazes kako sto treba . e sega ne mozes sekade da se pokazes , nekoj devojki svrsuvale , nekoj ne. Nemaame site ist sklop i opustanje i ogan i formi . Toa e toa .
|
||||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||||
pg_tp
Нов член Регистриран: 19.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Od kaj znaes moze te lazela,so zena nikogas nemozes da bides na cisto
|
||||
sara333
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ama ne go plasi tolku
|
||||
pg_tp
Нов член Регистриран: 19.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ma ne go plasam samo kazuvam toa sto e vozmozno.
|
||||
sara333
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
dobro, jas se salev, a inaku on samiot si znae dali go lazele tie ili ne
|
||||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Apsolutno te podrzuvam, ima milion devojki/zeni koi glumat deka svrsuvaat samo za da ne gi povredat cuvstvata na partnerot - toa se onie koi neznaat kako da dojdat do vrvot ili se plasat da mu kazat na partnerot sto im e potrebno
|
||||
pg_tp
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Fala bogi prv pat toa nekoj da go kaze od zenskiot pol onaka OTVORENO
|
||||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
e da....never trust a woman
|
||||
pg_tp
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Vo pravo si
|
||||
Внеси реплика | страница <12345 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |