![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 296297298299300 525> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
You
make me so hot
Make me wanna drop It's so ridiculous I can barely stop I can hardly breathe You make me wanna scream You're so fabulous You're so good to me baby, baby... |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Mrak se skupio u kap
rano jutro kao slap ulazi u sobu da l' si ikada pitala tamne senke zidova ujutro gde odu Oci su ti sklopljene usne su ti umorne ne ljubi me njima nisu cvorci pevali dok je iznad krovova svirala tisina Hajde, Boze, budi drug pa okreni jedan krug unazad planetu noc je kratko trajala a nama je trebala najduza na svetu.... |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
vodite tecat li tecat
i spomeni vlecat za dvajca pijani so padnale u rekata i ojdele da se PRESOBLECAT ![]() |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
You give a little love...and it all comes back...to you!...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Nekoj placese,
vo korsokak temen, koj za nuzda mala sluzi. Mu prijdov, so navodna zal i bolno samoljubie za uteha da dadam ili seir bese i raka pruziv navednata glava da pogalam za lice da vidam uplakano i solzi da zabrisam, dur na nogi go krevam. Trepet kako povredeno vrapce i lice koe kon mene se zagleduva, a toa bilo moeto, petgodisno. Stisnav zabi, stisnav oci, a koga gi otvoriv, nego go nemase, znaev kade e. |
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Jas nemam nisto poveke od sebesi
samo srce koe cuka vistinski sosem dovolno da te voznemiri da te uplasi |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
ja ljubim druge
samo kada oci zatvorim
jer vidim tebe
na trenutak srce prevarim
al koga lazem
kad ne mogu da te prebolim
jedina moja ljubavi........
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Ja ljubim drugog
jer tebe ne mogu ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
keti72 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
Тешко мени са тобом,
а још теже без тебе...
|
|
Keti72
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
voljela sam te
i josh te volim
dajem iskreno sve
noc je ova crna bez tebe......
|
|
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
ne,nisam ti rekao sve.... |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Кога ја љубев Дениција Како да калемев светлина на мракот
Како да топев снегови фатени во движење
Како да станував единствен сведок
За бакнежот меѓу металот и громот.
Кога ја љубев Дениција
Како да му пронајдував брзина и на каменот
Како да ја одделував душата од телото ...
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
I
remember like it was yesterday
First kiss and I knew you changed the game You have me, exactly, well you want it, And I'm on it |
|
![]() |
|
na srcu mi lezi
jedna stara rana......
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 296297298299300 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |