|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 295296297298299 2229> |
Автор | |
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro utro
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DOBRO E NEKOJ STO PRAVILNO RAZMISLUVAL... A SE ZNAE KOJ!!! ZENITE VO FUSTAN, MAZITE VO PANTOLONI! PA ODIME NA VASAR... DENESEN SAEM... ODIME DEMEK GLEDAME PROIZVODI.... A VSUSNOST SE GLEDAME EDNI SO DRUGI... TOA E NAJUBAVATA RABOTA... MENE NA SAEM ... SE KE VIDAM NEKOJA STO KE ME IZVADI OD CORAPI... MMM OD 1000 ZENI 100 KE GI POGLEDNAM OD DOLU DO GORE 10 KE GI POGLEDAM OD DOLU... POLEKA NAGORE...SE ZADRZUVAM MALKU KAJ POLOVINATA... PA NAGORE... PAK ZADRSKA KAJ BALKONITE... I NAGORE KON GLAVCETO... I NA KRAJ VO OCITE.... AMA KAJ EDNA ... CELIOT KE SE ZDRVAM ... I KE SE VCRVAM ... I MALKU KE PROPELTECAM ... MMM ODIME NA SAEMIIIIIIIIIIIIIIII..... DOBRO E I NA SEMINARIIIIIIIIIIIIIII.... |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DOBRO UTRO VAL... DENESNA TEMA: SPOJUVANJE NA LUDJETO!!!! |
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IMA NEKOI IZREKI: UBAVITE JABOLKA - SVINJITE GI JADAT!!! CESTO NEKOJA MNOGU UBAVA DEVOJKA (JABOLKO)... KE JA CAPNE NEKOJ TIKVAR (SVINJA)... ZATOA NE TREBA SVINSKO DA SE JADE... !!! |
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NIE MAZITE IMAME IZREKA: OD EDNA VREKA SO KAJ-SI-VES (SLIVI)... EDEN DA E TAKOV (KRASTAVICA)... NA KRAJ KE GO IZVLECEME TAKVOTO!!!! FUJJJJJJJJJ |
|
marijana
Сениор Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro utro ..kako ste?
marco, val? samo vie dvajcata ste?
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo marijance... prijaten den!!!!
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Denes ke pravime muabet za Ljubovnite dnevnici sto gi imate praveno kako devojcinja.... heheee
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marijana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
more marco..od kaj gi crpis vakvite idei..ok e! od mene e prifatena taa tema!
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blagoradam na podrskata marijance...
blazesimu na mazot ti... te biva za podrska... kisssss |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marijana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e da...podrska ima apsolutna od mene!!!
ne go maltretiram so razlicni "vidovi" na prasanja....ama toa zavisi od stilot na ziveenje neli?..i sto ti e glavna preukupacija..itn
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hello,Marijana
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
marijana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj si Val? me zagrizi!
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Val.. da podnesam denesen raport..
Dime nema da bide do vtornik.... ke bidi bizi.. a denes sum vo top forma... heheee |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Внеси реплика | страница <1 295296297298299 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |