IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Сакам да ти кажам...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакам да ти кажам...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 294295296297298 346>
Автор
Порака
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Статус: Офлајн
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2011 во 18:16
Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

Originally posted by ФорумскаБаба ФорумскаБаба напиша:

СДТК Столе, те сакам ...
... ама веќе сите знаат

i jas znam, i jas znamсреќа

ami so kejt..tebe pokusa da ne te ostavime .. pa da ne znaes ...informirana si.. vo prvi borbeni redovi

pajser..kazuvam dodeka mozam...a ke mozam se dodeka sum ziva....a koga i da kazam..znam deka ke mi vredi..takov e covekot

Go sakam bre

***moderatori...aj sorry za oftopikot...nekad mora i oftopik...ljubov e vo prasanje, a toa ne e shala ***

Изменето од ФорумскаБаба - 09.Април.2011 во 18:17
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2011 во 18:26
vo prvi, vo prvi, kje mi bides snaa za drugarce? hehe
aj na kafe zaedno da mi dojdete
големо%20гушкање
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2011 во 18:35
Snajka be, samo ako me zeme drugarceto
Vo prva prilika idam (t.e ako me donesat kaj idam jas sama)..ama na golema casa voda i glej izvorska neka e
Ova Angjeto nase dolzi torta ..i cokolado..so lesnici..mh mh...ke mi se isplati patot
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2011 во 18:38

Izvorska? nema greska, kje najdeme

a moze Gorska?
Pelisterka?

abre za snavce se` sto trebaда

се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2011 во 18:42
ajde bee...ja biva sekako rabotata ne se sekiraj i bez voda...i so voda ...samo da ja bendisate snajkata
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2011 во 20:47
сдтк...не...сакам да ми каже Бабава нешто бе
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2011 во 20:53
сдтк....ќе молчам, не кажувам веќе ништо!
always look on the bright side of the life!
Кон врв
viktorija123 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Nishto Posebno, tuku EDNO

Регистриран: 04.Февруари.2010
Поени: 7300
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај viktorija123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2011 во 22:42

sdtk, deka ne mozham da iznajdam zborovi, za da ti go kazham ona shto sakam... tie se tolku slabi... tie ne mozhat da go iskazhat ona shto e vo mene... i ako ti kazham - toa nema da bide vistinata. Toa e vnatreshna sloboda, ekstaza, blagoslov.

Pogledni me vo ochite, mozhebi mojot pogled kje ti pokazhe kolku te ljubam...mozhebi kje ja pochuvstvuvash tishinata, koja kje ti kazhe se shto treba da se kazhe...

There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2011 во 21:26
сдтк.....
Тишина

Ако имаш нешто неизречено,
нешто што те притиска и пече,
закопај го во длабока тишина,
тишината сама ќе го рече!
always look on the bright side of the life!
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2011 во 06:46
сдтк-сè е  средено по дома ,до мојте стотинки стигна да ти преават гужва лутинаплазење%20злонамерно 

Изменето од емил - 21.Април.2011 во 06:47
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2011 во 21:11
sdtk mi shetas niz mislite...i sdtk me izraduva ......i sdtk gotov si pak

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
Marko Polo 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Регистриран: 20.Ноември.2008
Поени: 9693
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2011 во 21:22
pazi da ne go "isplasis"...
Incredible Blue
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2011 во 21:31
na koj kazuvas be marko

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
Marko Polo 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Регистриран: 20.Ноември.2008
Поени: 9693
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2011 во 21:33
na tebe?
na srekjnikot?

a sho e bitno?
Incredible Blue
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 294295296297298 346>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.