|
Сакам да ти кажам... |
Внеси реплика | страница <1 294295296297298 346> |
Автор | ||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ami so kejt..tebe pokusa da ne te ostavime .. pa da ne znaes ...informirana si.. vo prvi borbeni redovi pajser..kazuvam dodeka mozam...a ke mozam se dodeka sum ziva....a koga i da kazam..znam deka ke mi vredi..takov e covekot Go sakam bre ***moderatori...aj sorry za oftopikot...nekad mora i oftopik...ljubov e vo prasanje, a toa ne e shala *** Изменето од ФорумскаБаба - 09.Април.2011 во 18:17 |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo prvi, vo prvi, kje mi bides snaa za drugarce? hehe
aj na kafe zaedno da mi dojdete
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Snajka be, samo ako me zeme drugarceto
Vo prva prilika idam (t.e ako me donesat kaj idam jas sama)..ama na golema casa voda i glej izvorska neka e Ova Angjeto nase dolzi torta ..i cokolado..so lesnici..mh mh...ke mi se isplati patot |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Izvorska? nema greska, kje najdeme a moze Gorska?
Pelisterka?
abre za snavce se` sto treba
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ajde bee...ja biva sekako rabotata ne se sekiraj i bez voda...i so voda ...samo da ja bendisate snajkata
|
||
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдтк...не...сакам да ми каже Бабава нешто бе
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдтк....ќе молчам, не кажувам веќе ништо!
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdtk, deka ne mozham da iznajdam zborovi, za da ti go kazham ona shto sakam... tie se tolku slabi... tie ne mozhat da go iskazhat ona shto e vo mene... i ako ti kazham - toa nema da bide vistinata. Toa e vnatreshna sloboda, ekstaza, blagoslov. Pogledni me vo ochite, mozhebi mojot pogled kje ti pokazhe kolku te ljubam...mozhebi kje ja pochuvstvuvash tishinata, koja kje ti kazhe se shto treba da se kazhe... |
||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдтк.....
Тишина Ако имаш нешто неизречено, нешто што те притиска и пече, закопај го во длабока тишина, тишината сама ќе го рече! |
||
always look on the bright side of the life!
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдтк-сè е средено по дома ,до мојте стотинки стигна да ти преават гужва Изменето од емил - 21.Април.2011 во 06:47 |
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdtk mi shetas niz mislite...i sdtk me izraduva ......i sdtk gotov si pak
|
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pazi da ne go "isplasis"...
|
||
Incredible Blue
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na koj kazuvas be marko
|
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na tebe?
na srekjnikot? a sho e bitno? |
||
Incredible Blue
|
||
Внеси реплика | страница <1 294295296297298 346> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |