![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 293294295296297 717> |
Автор | ||||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
...
![]() ![]() садење на дрва...па сега цел ден правите резонанција
по дома...
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|||
I MENE MI E HIT SPOTOT ... POSEBNO ME BENDISA STO ZNAE KAMERMANOT KADE DA SNIMA ... ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|||
LELEEEE......DA, ZNAEEEE.....
![]() |
||||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||||
![]() |
||||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|||
POSEBNO ME BENDISA STO ZNAE KAMERMANOT KADE DA SNIMA ...
------------------------------------------------------------------------------- samo da mi objasni nekoj zoshto go plazi jazikot...? |
||||
![]() |
||||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|||
Shto ve nema? Tolku li vi vlijae vremeto...? Ili terate nekoja romantika na drugo mesto. Marko, koja smena treba da pocne? Bez smenovoga smena ne pocnuva so rabota...
|
||||
![]() |
||||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|||
oti mu se susi ustata ... ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
SEGA VO 23 CASOT KE BIDE III SMENA ..
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|||
ДОБРА ВИ ВЕЧЕР МАМАМД ПРВА ГО ПРИМЕТИЛА ЈАЗИКОТ.САКАВ ДА ВИ КАЖАМ АМА АЈ СИ РЕКОВ ДАЛИ КЕ ПРИМЕТИ НЕКОЈ. АБЕ ЦАРЧЕ Е ПЕВАЧОВ |
||||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||||
![]() |
||||
|||
JAS JA ZABELEZAV ZENSKATA ... PEACH NE VIDOV ... MI ZALICI NA ZELKJO BEBEK ... I TOLKU ... A ZENSKATA ... OPNATA MNOGU ... ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|||
ЕЕЕЕЕЕ........КОЈ КАЈ ГО БОЛИ ЗАБОТ .....
|
||||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||||
![]() |
||||
|||
DOBRA NOK REZONATORIIIIIIIIIIII UBAVI SONOVI ... UTRE KAKO NOVI !!! SEGA PRED DA LEGNAM ... DA NAPISAM NESTO ... MISLAM VAZNO ... BIG BANG ... CESTICHKI... ATOMI ... MOLEKULI... ALGI ... . . . DINOSAURUSI . . . NIE STO E POSLE NAS ? POSLE NAS E MISLATA ... NA MISLATA TELO NE MU TREBA ... ZAPISANA NA NESTO MOZE DA ZIVEE VECHNO... DOKOLKU NEKOJ JA NAJDE ... JA PROCITA ... I P O V E R U V A VO NEA .... TAA MISLA POCNUVA DA ZIVEE !!! MISLATA SE BORI ZA OPSTANOK ... ISTO KAKO STO SE BORAT SITE DRUGI ... TAKA DA VO PARLAMENTOT NE SE BORAT LUDJETO ... SE BORAT MISLITE ... SE BORAT ZA OPSTANOK !!! ZA DA SE PONISTAT NEKOI MISLI ... NE E TAKA EDNOSTAVNO ... SEGA SAMO DA ZNAETE DEKA TIE NE VI SE POTREBNI ... SAMO VI BRCAT VO MOZOKOT ... I DEKA BEZ NIV ... KE VIDITE ... DEKA UTRE ... KE BIDE ... SILNO SVETNAL DEN !!! POZDRAV, ilija_marco_antony_tonic_sun_man_sensho_ kontakt_so_BeskOnecnata_inteliGencija ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
DOBRO UTROOOOOO REZONATORIIIIIIIIIII .... VI POSAKUVAM PRIJATEN I USPESEN DEEEEEEEEEEEN !!! ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
![]() |
||||
![]() |
||||
sunlight_sa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 365 |
|||
DOBRO UTRO NA CEL SVET!!!
![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 293294295296297 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |