IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 290291292293294 1769>
Автор
Порака
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2007 во 12:26
Originally posted by Teta Teta напиша:

Originally posted by ДимеБТ ДимеБТ напиша:

МОРЕ ШТО БЕШЕ ОВА МАЛЕРОЗНО ВРЕМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
ОВИЕ НИКАКО ДА ИСПРАЗНАТ ТОА СЛАМАТА
ДА НЕ МОЖАМ ДА СЕ ПОЗДРАВАМ И СО ДАМИТЕ КОИ ДОЛГО ВРЕМЕ МЕ ЧЕКАЛЕ ДА СЕ ПОЈАВАМ НА ФОРУМОВ
a be ...pusti gi da mlatat na prazno...ti e gajle,,,daj gledas kolku solzi se proleja po tebeBig%20smile
...a be ne za drugo, da ne ja udavime pticata od mnogu solzi.......Approve
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
irena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Септември.2006
Поени: 2039
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2007 во 12:26
Lili e tuka ClapHug
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
Кон врв
Teta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Декември.2006
Локација: Malaysia
Поени: 3503
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Teta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2007 во 12:26
Originally posted by Lilija7 Lilija7 напиша:

La Fille....Hug

Tetooooooo, te iskaraa sto se mesas vo "vnatresni raboti"???? lele ovoj DJaki ama stanal seriozen.....Approve
opasno seriozen....more nesto sumliv mi e..kao da skrena za praznici...oddednas po staro se svrtiLOLLOLLOLLOL
A creative mind will always survive bad advice
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2007 во 12:26
Originally posted by Bugi lav Bugi lav напиша:

Teta ne se plasam jas od nikogo i od nisto ne se rodilo nesto tolku jako mene da me isplasi ili zbuni .Wink

a ne pa edno malo [pistolce....

zdravo Lavce....Tongue
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2007 во 12:27
Mari u GVG ima li sonce?LOLLOLLOL
Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2007 во 12:27

Teta ne se plasam jas od nikogo i od nisto ne se rodilo nesto tolku jako mene da me isplasi ili zbuni .Wink

AngryAngry..spij tamu....Big%20smile...nemoj jas da se naelektriziram
"recycle your mind"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Teta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2007 во 12:27

LOLLOLLOLne be ti...lavceto zaljubenoLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2007 во 12:28
Originally posted by irena irena напиша:

Lili e tuka ClapHug

IRENCEEEEEEEEEEEE..........HugStarStar.....a be kaj si ti, fala ti mnogu za informacijata, sega se e pod kontrola.....Thumbs%20Up 

p.s. ova bese sluzbeno.....LOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Teta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2007 во 12:28

Originally posted by ДимеБТ ДимеБТ напиша:

МОРЕ ШТО БЕШЕ ОВА МАЛЕРОЗНО ВРЕМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
ОВИЕ НИКАКО ДА ИСПРАЗНАТ ТОА СЛАМАТА
ДА НЕ МОЖАМ ДА СЕ ПОЗДРАВАМ И СО ДАМИТЕ КОИ ДОЛГО ВРЕМЕ МЕ ЧЕКАЛЕ ДА СЕ ПОЈАВАМ НА ФОРУМОВ
a be ...pusti gi da mlatat na prazno...ti e gajle,,,daj gledas kolku solzi se proleja po tebeBig%20smile
...a be ne za drugo, da ne ja udavime pticata od mnogu solzi.......Approve
ma kako zaladi...ke imame place za umetnicko lizganjeLOLLOLLOL
Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2007 во 12:29
[QUOTE=irena]Mari u GVG ima li sonce?LOLLOLLOL
sto ke mi e..kad ti  i drugite dve gospozi ste tuka:)))LOLLOL
"recycle your mind"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2007 во 12:29

La Fille....Hug

Tetooooooo, te iskaraa sto se mesas vo "vnatresni raboti"???? lele ovoj DJaki ama stanal seriozen.....Approve
opasno seriozen....more nesto sumliv mi e..kao da skrena za praznici...oddednas po staro se svrtiLOLLOLLOLLOL

mora da ima nesto teto, ama jas pojma nemam sto....Shocked...a nitu pak mozam nesto da nasetam...a pusta konekcija.....Big%20smileLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2007 во 12:29
Dobro Lili, milo mi e sto se e pod kontrola Smile
Кон врв
Bugi lav Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Јануари.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bugi lav Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2007 во 12:30
Zdravo LiliHug
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2007 во 12:30
Originally posted by marijana marijana напиша:

[QUOTE=irena]Mari u GVG ima li sonce?LOLLOLLOL
sto ke mi e..kad ti  i drugite dve gospozi ste tuka:)))LOLLOL

......"SILNO SVETNAL DEN"....Cool....od mnogu sonca de....LOL
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 290291292293294 1769>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.