![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 290291292293294 2229> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardio,so Acika ne sum piela kafe,ne zbori takamkoga neznaes,
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Ne me obozavas Kardio..samo se karas so mene
|
|
|
|
![]() |
|
Koga vekje kanis nekoj za vo sabota od cista kultura pokani i nekoj drug,..negovo e dali ke prifatiili ne
|
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Докторе ..... срце ми те боли??? да смениме улоги??.. је ела да видам
како ти лумпа тумпа и да ти дадам нешто за стабилизација...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
A ne samo poedinecno la fille,, Nate,, Uci malku od trucker |
|
|
|
![]() |
|
Poinakov,posto,mene me distanciras,sfakjas,,,
|
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
иииииииииииии дечки дајте немојте.. мали недоразбирања чуда прават.. плиз
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
ВАЛ
"он е таков", извини каков сум???? искрено мислам дека не заслужив ваков коментар |
|
![]() |
|
Вал срце девојчето мене ме покани.. немој вака..извини што се замешувам.. не сакам вакви енергии апатични.. плиз.. Те гушкам и не сакам вакво нешто.. ![]() Се повлекувам ... се Гледаме мила јас и ти во Понеделник |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nate,jas ne mozam preku vikend,,ali ok e vo ponedelnik
![]() |
|
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Kojznae sto se sum propustila
![]() |
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Sto se desava ovde
![]() |
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
ако ти не си канета за кафе незнам кој е канет!!!!
неможам да учам од труцкер ние сме различни, а и не се сеќавам дека он те покани... ама нормално дежурниот кривец неможе да биде он... стварно не очекувава таков коментар од тебе, многу ми е жал мислам дека со ништо не го заслужив, |
|
![]() |
|
Ubav den,na site Otidov |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 290291292293294 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |