![]() |
|
Денес... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 290291292293294 566> |
Автор | |
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
денес бев во шопинг со дадичката...
ехееее заборавив како изгледа да шетам со неа низ град ![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Денес чекам... Цел ден си чекам да дојди 8 саат...
![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Денес не испадна се како што очекував... ама ако, не се жалам.
![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Денес си бев арно расположена...кој ѓавол ме тераше да читам коментари после написот
![]() |
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
денес искочив со жемската шо ме гушна...
и ќе искочам пак ![]() ![]() ![]() |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Денес си поминв прекраснооооооо на роденден.... Дури сега се вративвв....
![]() |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Денес .... се заборавив.... поставив рекорд......
![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Денес глуп ден.
|
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Денес (и вчера) на други атер..мене матер
![]() ![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
напорен ден.
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
denes......ne mi dadoa plata
![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
од денес не се замарам веќе со никој, живеам за себе ....
од денес веќе не ми е важно колку некој ќе ми верува... од денес веќе не сум милото дете што се потресува за се и сешто... од денес не сум емотивецот... од денес вртам нова страна во животот ![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Денес си ветив: нема да бидам толку срамежлива кога станува збор за упознавање. Ама некако не иде...
![]() |
|
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Абе види па и ти... Едно обично кафе... Нишо посебно... ![]() ![]() ![]() |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 290291292293294 566> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |