|
NINA 1 |
Внеси реплика | страница <1 2728293031 107> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i od strav dodeka begal se usral u gaki i taka gomnata mu ispagale od nogavica dur trcal
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
POTOA SE POSRAMIL PRED SITE
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i nekele doma da go pustat, ama se nalutil mnogu, dobil super mok da leta i taka se razletal serejki go gradot vrz lugeto koi mislele deka vrne
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I ZMIITE SE PLASHELE OD NEGO POTOA SE VRATIL DOMA
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Me brkaat od kompjuter...mi pominal redot...moram da idam...aj cao
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LELE CAO ZBUNET AMA KOJ TE BRKA A DOCNA E!
CAO
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve pak u mojta tema
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa gomna vrnele mnogu i cel grad smrdel |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nina srcko,,, moram da kupam nov kabel za internetov,,pa od utre ke sum online,,, cel vikend ke sum na chatot na idividi,lelelelelele edvaj cekam da dojde utre
srcko treba da ti kazam za toa maskoto sto go zapoznav,,,lele ma srcko,on pocna i da mi se pusta aj utre ke si muabeteme jas i ti na samo te sakam nina srcko aj cao |
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke ima mrsenje
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ok srcko te 4ekam i na msn posho mi beshe 4udno zsh ne sum online
i jas tebe te sakam kako milo drugar4e
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a kako poznala deka i se pusta ?
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕАМ ПОИММИСЛАМ ДЕКА ЗНАМ КОЈ И СЕ ПУШТА АМА ЌУТИМ ПОШО НА НАЈВЕРИТЕ ДРУГАРИ ИМ ТААМ
|
|
Внеси реплика | страница <1 2728293031 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |