|
Омилен цртан филм |
Внеси реплика | страница <1 2728293031 38> |
Автор | |
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
GoXI
Сениор Регистриран: 01.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 105 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zatoa sto pogolem del od moeto detstvo pomina vo SFRJ Ruskite i istocnoevropskite crtani fimovi nas ni bea najmnogu plasirani zatoa sto vo toa vreme i bevme poveke nakloneti nakaj Istocna Evropa. Crtanite filmovi kako meceto usko, nju zajec, kozle bozle i nekoi drugi mi bea najomileni, stvarno vo niv imase nesto sto go nema vo drugite i sekogas imaa nekoi pouki za decata. steta sto vo denesno vreme poveke gi nema tie crtani. Sekako moram da go spomnam i tom i jerry koj sto skoro site go spomnavte, stvarno nepovtorlivo nesto.
Vo denesno vreme koga sum veke vozrasen mnogu cesto na satelitskite kanali si gledam crtani. Stvarno ima mnogu poveke od porano no izgleda zatoa sto gi nemase izgleda i sto edvaj cekavme da dojde 7.15 navecer mi bea mnogu poubavi. Sekako mnogu znacat i godinite, sega sum veke 30 i sepak mozam da gi odvojam South park, dexter and dee dee, srek i uste nekoj sea ne mi teknuva. |
|
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nemam sega no porano mi bese Dragonball Z
|
|
|
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
kocko
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
meceto usko
|
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gledav, gledam i ke gledam...
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
Siuxi
Сениор Регистриран: 30.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hehehe.estestveno Tom and Jery
|
|
Предраг
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ed Edd n' Eddy
South Park Густав или Густавус(Маџарон шо го даваа на Сител) |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....................
....da ,..eden od retkite( ako ne i edinstven) od "istochnite" crtani ,..shto bil asalen. |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
marija-92
Сениор Регистриран: 22.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Oliver and company
|
|
MarijaGjakovska
Нов член Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 24 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
најбоље цртан филм за мене е Simpsons the movie ...хихихи нај топ е...секој ден си го гледам....и лаф ит..
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
South Park,Simpsons
|
|
ana sk
Сениор Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tom and Jerry
|
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
Внеси реплика | страница <1 2728293031 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |