![]() |
|
Дали сте зависни од форумов? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 38> |
Автор | |
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Od podforum POLITIKA, DA. No od drugoto samo se odmaram.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
...pa, nemam 100 000!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Онака...
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Лечејќи завист од покер ми се враќа навиката на форумов но ќе ја терминирам
![]() Изменето од OrkaWhale - 05.Април.2010 во 15:29 |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Ovie chetiri dena skroz zavisen..........no od utre mora da se vratime na redvnite aktivnosti.
|
|
|
|
![]() |
|
computer ![]() Сениор ![]() ![]() Патриот Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 504 |
Не сум зависна ни од форумов, ни од било кој друг форум. Нема да дозволам интернетот да ме контролира. Форумите се за забава, да седнеш да се релаксираш, да напишеш некој (паметен
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Potrebata od net i prisustvo na forumot ne mora da znachi deka e i zavist.
|
|
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
искрено...не знам
![]() |
|
![]() |
|
Vo momentov navistina ne bi mozjel nishto da kazjam, i pokraj toa shto predhodno imam dadeno svoe mislenje.
|
|
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Ане,нема зошто да бидеш таква загрижена.Сакаш ,несакаш ти треба да бидеш зависна.Таква ти е ’’професијата’’
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
да бе... и јас така се тешам... ![]() |
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
jas sum sneska i sum zavisna od forumov
![]() |
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
HELLOOOOO SNESKA...
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |