|
Дали да се укине МТВ (Македонска)? |
Внеси реплика | страница <1 2728293031 40> |
Автор | |
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa toa go kazivam deka treba da ima koreniti promeni.
|
|
Nin4e
Група Регистриран: 15.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 65 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako se ukune privatnite televizii od kade ke zemaat obuceni kadri.Ke im se ukune besplatnata obuka za novinari, tehnicari, realizatori i sto uste ne. Poglednete koj se raboti po privatnite.
|
|
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se soglasuvam so Nin4e samo velam treba da ima promeni i toa koreniti vo MRT
|
|
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бидејќи порано немавме избор сите гледавме МТВ и добро ни беше, но ново време, нови телевизии, збогатена програма, а МТВ остана иста, треба промени, а не укинување бидејќи сепак во МТВ беа најдобрите водители и презентери и сите учеа од нив.
|
|
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne da se ukine mtv tuku da se podobre kvalitetot na emisiiste, mislam poglupi emisii od tie so se na mtv nema, eve kako najglupa ke ja izdvojam ISELNI4KI DZUBOKD, a bre koga ce pocnat da nabrojuvat uste ku4eto i ma4eto sto ne zemat da kazat deka gi pozdravuvat - gluposti.
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZASTO DA SE UKINE???
|
|
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЗАТОА ШТО НЕ ЗАСЛУЖУВА ДА ПОСТОИ ВАКВА КАКО ШТО Е!!!
|
|
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka e,treba da si ja smenat programata,da vovedat nesto novo zatoa sto vo momentov definitivno najlos kanal vo Makedonijava se |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Катастрофа се,како да се француска национална телевизија .Не треба да се укини,ама екстремни реформи одма!
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da be...kako ne...odma da se ukine...po noviot zakon firmite se zadolzeni da plakaat radio difuzna taksa od 7500 den za dve godini i im se odzema od smetkata....za fizicki lica isto taka ke im se odzemaat od transakcionite smetki...ne se normalni!zosto da plakam ko ne ja ni gledam...neka dojdat da ja zapecatat ako sakaat...segde vo svetot e taka...plakas samo ona so go koristis!neka mi ja isklucat...lele kolku se nerviram....ne sakam da davam pari za gluposti!!!!!!!!!
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
makedonskata ...e kako parazit,...nema nikakva potreba od nea!,...ziva sramota e!! ,..vo sporedba so bilo koja druga,....vo okolinava ,..a ,kamoli za drugi,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne zasto ..pa super e
|
|
Nin4e
Група Регистриран: 15.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 65 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Баш дека е супер, далеку од тоа. Но во една тема се жалиме од реклами, а телевизиите од тоа живеат. Еве пример повеќето ја гледаме пирамида - во 75мин. имаше само на два пати по 1 минута реклами. Сите знаеме дека на МТВ со закон и забранија реклами. Со што да прави програма. Направете споредба - која ТВ има најмногу реклами - таа има најдобра програма. Сами себе си контрираме - ни пречат реклами - ни пречи и МТВ????
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde be kjuti!,..koja drzavna televizija ima reklami ,..osven ovaa tuka,..ebanava?
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Внеси реплика | страница <1 2728293031 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |