|
ФОРУМСКА ГАРАЖА |
Внеси реплика | страница <1 272829 |
Автор | |
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе со 3ца по 120 кила одам на проба. Ако качи плетвар- ја зеам, ако не НИКС...
Проба секако, само проблемот е во тоа што газдата е немукаетчија и дури да ја среди зимо ќе фати.... |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe folksi druzhe sho bidna so kecot ili mazdata 323 ., sho naprai ., ni traga ni glas od tebe sa biznisot., ., a chkolijata., kako., a dozvola ., kamo ., neshto slabo ., a da pochesteshe neshto ili ja vlechkash rabotava
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еј пајсии...
Ко онаа песнана од Матич - све је на продају Фиат 1300 гланц нов со црвена кожа и 60 000 поминати чека газда за 400 евра Заставата исфарбана бела, искрпена , битуменисана.... денеска идат да си ја земат ако ни причукни нешто друго.... Зијан сум со неа, ама јбг... ОД тука, в кола и скопје по некое Голфче, Ауди или Шкода ... исклучиво регистрирана... |
|
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дај бе некој нека го купит матизот од женами , да можам еден ЏИП да си земам !!!
Инаку , 2005 година е , регистриран , со 43 000 поминати ! |
|
car's freack
|
|
Mushu
Сениор ЗМЕЈ, со тетоважа сељак! Регистриран: 25.Мај.2013 Локација: Дома Статус: Офлајн Поени: 2646 |
Опции за коментарот
Благодарам(2)
|
Еве и јас да ја претставам мојата.
Мерцедес 190 Е... Моментално црн (купен плав од Струмица, брат ми го исфарба пред да го земам јас), со црн ентериер и црни алуминиумски петокраки бандаши... Ко од маВијашки филм излезен... Фарбан е неколку пати откако го имам. Ама, бојата веќе му е излупена, па плус и бандашите два се распар.... Имав намера да го фарбам, ама престанав да го возам. Веќе неколку години ми стои само така... Многу беше исчукан, па немаше фајде од поправање... Многу вложување, а за џабе ко не го возам. Ќе го чувам за идните генерации... можда... Има скршена шофершајбна, распукани фарови, маската му е ептен расчепатена ,сето внатре му чклапа, му тропа.... Ко во "Аларм за Кобра 11" да учествувал... Ама има нешто, што посебно ми се бендисува на Мечето мое... Од долната страна пишува... ... Бураго Ама, барем јако го изнаиграв.... Изменето од Mushu - 09.Декември.2013 во 20:07 |
|
Тата и Тофаш се Мајбах и Бентли за Понтијак и Крајслер
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
А таман ќе речев детево вози без дозвола
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е како вози кога сам се изјасни дека колата така му стои некое време...
хехе... Ајде ќе ја исфарба и среди за понатака... |
|
Фолксвагенка
Група Девојка му на Фолки Регистриран: 08.Декември.2013 Статус: Офлајн Поени: 91 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мушу, ќе ми ја дадеш да свртам едно кругче? .. Ептен и фрлив мерак, ако не е суредена
|
|
Phantomlord
Сениор ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде да го претставам и мојот автомобил.Се работи за Opel Astra F модел од 1994 година. Втори газди сме, донесена е од Германија во 2002 година. Засега никакви посериозни проблеми, поминати околу 310000 километри, 1.8 мотор со 90 коњски сили. Од опрема има само едно воздушно перниче, радио со касета, клима нема и тоа би било тоа. Еве ја и едната слика која што ја имам од колата.
П.С. Од лево е на едно другарче Асконата |
|
\m/>.<\m/ Thrash' till death \m/>.<\m/
|
|
докторче
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 03.Декември.2014 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интернет продажбата е тренд кој стана актуелен и во нашата земја, па затоа и вреди да се искористи најбрзиот начин за купување и на нови гуми. Еgumi.mk е интернет страница каде на наједноставен начин ќе ги одберете гумите кои ви се потребни, а затоа ќе загубите само неколку минути. Сервисот овозможува бесплатна испорака на домашна адреса за 24 часа, или пак кај вулканизерот кој ќе го изберете за монтажа на гумите. Во изборот се вметнати сите достапни димензии на гуми од програмата на најквалитетните и најбараните брендови, а за функционалноста на овој начин на купување лесно ќе се уверите на www.egumi.mk.
|
|
www.egumi.mk
|
|
Внеси реплика | страница <1 272829 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |