![]() |
|
Што можеме да направиме за Македонија? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 34> |
Автор | |||
Zlatnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Да, во право си, прифаќам суЃестија! ![]() Р.Ѕ. АБе, не за џабе мами си е - админ! ![]() ![]() ![]() |
|||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|||
![]() |
|||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
||
Бидејќи сметам дека сум направил премногу за Македонија, а Македонија (читај Влада) ми врати на најподмолниот можен начин....сега ќе чекам Македонија да направи нешто за мене...а јас пак ќе размислам дали ќе и вратам.....
![]() |
|||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||
![]() |
|||
mungos80 ![]() Модератор ![]() ![]() АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
||
Македонија ти дава леб(земјата) а владата те трти затоа врати и на владата а Македонија ![]() Изменето од mungos80 - 23.Декември.2009 во 19:33 |
|||
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
|||
![]() |
|||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
||
Никој мене не ми го поклонува лебот...туку сам си го заработувам....
![]() А за тртењето...ќе и вратам...КОГА-ТОГАШ ....
|
|||
|
|||
![]() |
|||
mungos80 ![]() Модератор ![]() ![]() АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
||
![]() Изменето од Анастеа - 23.Декември.2009 во 22:21 |
|||
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
|||
![]() |
|||
||
Само дали ќе биде истава оваа Македонија, за неколку години....
![]() А за сите влади до сега, има само еден модус....да им се случи не "народ"....туку да им се случи "Чаушеску".....поделотворно е.... ![]() Изменето од Анастеа - 23.Декември.2009 во 22:22 |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Не мора Чаушеску послем многу ќе не има на дискавери можи како русите на сибир односно во јасен
![]() Изменето од mungos80 - 23.Декември.2009 во 20:01 |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
![]() не е важен начинот...важен е крајниот резултат....
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
misteriozna ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 26.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 59 |
||
pred se da ja sakame i da ja pocituvame
![]() |
|||
![]() |
|||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
||
Sega za sega nishto. Vo mart kje vidime dali voopshto e mozjna korekcija..........ako ne e mozjna togash otidovme jabana.............
![]() |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
![]() |
|||
DameMak ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
||
Сигурно мислиш на „пролетната офанзива“ што ја најави црвениот босс. Офанзива преводена од мекотели и соросоиди може само да испадне мека - ништо друго. Арно ама, бидејќи темава е „Што можеме да направиме за Македонија“, а според постовите се гледа дека си поблиску до СДСХ, многу покорисно би било да земеш да работиш на измена на структурата и менталната матрица на таа најголема опозициона партија. За да ни биде поарно на сите во Македонија, било кој да е на власт, треба да има силна опозиција. А во сегашнава ситуација најголемата опозициона партија за водач има човек кој кога ја водел Македонија - не направил ниту една корисна работа за Македонија. (ај ако ти текне една корисна работа - кажи ја). Колку год народот да заборава - периодот на црвениот босс не е лесно да се заборави. |
|||
![]() |
|||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
||
Toa beshe vo pochetokot na dalechnite sheesetti godini od minatiot vek........chovekot vo toa vreme i za toa tlo beshe i pre realen sakajki da napravi dobra zemja od SAD........... no, denes vo ovaa luda piratska tehnoligija koga i mozocite na lugjeto im se perat toa ne vazji.........vo ovakva situacija narodt e oprezen i go veli sprotivnoto..ili ,,shto tatkovinata napravi za mene za jas da napravam neshto za nea,,.......... a vprochem i gladna mechka oro ne igra...............taka narodot nash gladen i zjeden i da saka bilo shto da napravi za tatkovinata ne mozje nishto..........a drzjavata ja jade makata i ja pie potta na narodt za das debelo go plati eden NARODEN PRATENIK........ Ova vekje ne e izdrzjlivo. ![]() |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
![]() |
|||
dras ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
||
.....изгледа засега ништо!?....
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 34> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |