|
Песната е да ти каже тоа што... |
Внеси реплика | страница <1 2728293031 43> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeeeee.......................aj ne mi pravi sega vaka!!!!
ne e fer!!!!
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zasto be blue prayer sto ti pravam ????
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
paaaa...obozavam spanska muzika, leto, kaj mene vo dvor (ako ne sum na plaza)......dobro drustvo....eh!!!!!!
|
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaa za toa , kako ne be , toa e super , samo ovaa varijanta so pako de lusia pojkemi praj film za solo ili mozda i cura vo blizina tuka
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeeeeeeee.............................
|
|
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imavme taka porano meksikanska vecer so drugarite zedovme i puri i tekila i pivo i vino crveno mnogu zdravo bese , ama so zenska ne sum praeel takva vecer
|
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ne sum naletala na takvo mesto vo sk (moze ne poznavam)...
ali stalno pravam so drustvo takvo nesto....
|
|
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ne e komplicirano , toa si e kao zabava , otkupuvas kafan , a mozi i vo nekoj dvor i dobro naelektrizirano drustvo :)))
|
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eh....kaj mene vo dvor...hm....aj da nacekam sloboden vikend i obavezitelno praam spanska zurka....
|
|
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde be :))))
|
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Que mis ojos se despierten con la luz de tu mirada, yo a Dios le pido que mi madre no se muera y que mi padre me recuerde a Dios le pido que te quedes a mi lado y que ms nunca te me vayas, mi vida a Dios le pido que mi alma no descanse cuando de amarte se trate, mi cielo a Dios le pido Por los das que me quedan y las noches que an no llegan, yo a Dios le pido por los hijos de mis hijos y los hijos de tus hijos a Dios le pido que mi pueblo no derrame tanta sangre y se levante mi gente a Dios le pido que mi alma no descanse cuando de amarte se trate, mi cielo a Dios le pido Un segundo ms de vida para darte y mi corazn entero entregarte un segundo ms de vida para darte y a tu lado para siempre yo quedarme un segundo ms de vida, yo A Dios le pido que si me muero sea de amor y si me enamoro sea de vos y que de tu voz sea este corazn todos los das a Dios le pido que si me muero sea de amor y si me enamoro sea de vos y que de tu voz sea este corazn todos los das a Dios le pido a Dios le pido Que mis ojos se despierten con la luz de tu mirada, yo a Dios le pido que mi madre no se muera y que mi padre me recuerde a Dios le pido que te quedes a mi lado y que ms nunca te me vayas, mi vida a Dios le pido que mi alma no descanse cuando de amarte se trate, mi cielo a Dios le pido Un segundo ms de vida para darte y mi corazn entero entregarte un segundo ms de vida para darte y a tu lado para siempre yo quedarme un segundo ms de vida, yo A Dios le pido que si me muero sea de amor y si me enamoro sea de vos y que de tu voz sea este corazn todos los das a Dios le pido que si me muero sea de amor y si me enamoro sea de vos y que de tu voz sea este corazn todos los das a Dios le pido a Dios le pido |
|
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
oooo ti blagodaram :)))))
|
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
poveli i drug pat....
|
|
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve edna moja omilena pesna za tebe blueprayer
Sacuvaj tajnu
ta jesen rana odnese srecu u srcima nasim nek ostanu tajne cuvaj svoju, ja svoju ponecu Ref. 2x Sacuvaj tajnu, ljubavi moja nikom ne reci u teskom trenu zasto je covek bez reci poso ostavio uplakanu zenu Ako sutra upita neko sto nisam s tobom, sta je sa nama precuti, mila, istinu pravu ne reci nikom zasto si sama Ref. 2x Mozda me nekad oluja bola donese opet na vrata tvoja umoran tada pred tobom cu stati na tvom pragu zauvek ostati Ref. 2x |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2728293031 43> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |