![]() |
|
Која песна ви се врти во глава.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 212> |
Автор | |
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
.......KAD BI HTJELA TI
JA BIH TE DODIROM OD SVILE DOBIO....
AKO DOZVOLIS U TVOME POGLEDU BIH ZIVIO I STARIOOOOOOOOOOO........
............TO KAD BI HTJELA TI JA NE BIH TI BRANIO...................
...........SERGEJ CETKOVIC.........
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
![]()
Onaj ko te ljubi sretan je
neka je, neka je sa mnom ce se borit za tebe kunem se, kunem se..... od kogo li bese samo ![]() |
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Sve da hocu, ja ne mogu sebi sakriti da sam na te slaba ljubavi
Sve da hocu, ja ne mogu tebi priznati,da je cjeli zivot Moj, samo minut srca tvog. Da je cjeli zivot moj samo minut srca tvog |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... morav prvacinjata da gi naucam da ja peat himnata...
... Denes nad Makedonija se ragja novo sonce na slobodata... |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
nema vise suuuncaaaaaa
nema vise mesecaaaaaaaaaaa
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...Goce Delcev...Pituuuu Guli...
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Tvoje ime nosimo na zastavama. Zivis u vecnom ponosu u nama. Tvoj sveti krst poneli smo snama. I nikada te nece pokriti tama. |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
no se por que te quiero...
![]() ![]() ![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
јас не сум виновен
ти ми требаш како добар ден, и после се да сме сами под звездитеееееее |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
покупимо боје
које падају са неба
довољан је додир
само то нам требаааа
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Funky G - Jos Cu Te Voleti
|
|
|
|
![]() |
|
stasi ![]() Сениор ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 166 |
Hardest thing-Tose
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Ain't no sunshine when he's gone
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Cause you mean the world to me |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 212> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |