IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - БИСЕРИ на форумџиите
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

БИСЕРИ на форумџиите

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2728293031 33>
Автор
Порака
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Статус: Офлајн
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2011 во 20:51
Originally posted by емил емил напиша:

Originally posted by bei4ka bei4ka напиша:

Zdr. Mi treba itno sostav za tema ,, kako go pominav letniot raspust'' Inace bev vo grcka na odmor :) 

освен да земам јас да и напишам на девојката составот како си е поминала на одмор хи,%20хи...ох

da i raskazam jas...ke ja izbrkat od skolo

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
Феникс Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46

Регистриран: 12.Март.2010
Поени: 8143
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Феникс Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2011 во 13:51
колку интересно објаснувал емилизненадувањеплазење...па јас сум изненаденаплазењеголемо%20гушкање

sdk-
Originally posted by laki_bu laki_bu напиша:

SP...Sto li bese toa papucar...
папучар е машко што само се влече по женските.Женско петле голема%20насмевка
ама ти не си папучар.Ти барем ги частиш пијачка.Дури со готов и на ресторан да ги поканиш , а и сметката да платиш.
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2011 во 23:32
Мислењето на Мај Веј за Билето Секуловска : 

Originally posted by MyWay MyWay напиша:

kokoska iskubana... ....i... ...i..

sram da i e ......sramota.....

Ona od nikoja rasa pa ne e...bruka na godinata

i taka mi bese odvratna .....sega pa nemozam da ja smislam...toa treba da se protera od drzavata...ednas za sekogas....ma neznam sto da kazam poveke.....djukela....

газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2011 во 19:59
Originally posted by Maznik Maznik напиша:

P.S. Pishuvam so latinichno pismo za da im olesnam na onie za koi znam deka platena rabota im e megjudrugoto i chitanje po forumive osobeno postovi koi se odnesuvaat na politichki prashanja. (hello to all of them). 

тотален бисер од страна на Мазник

газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Октомври.2011 во 13:24
Originally posted by zenmaster zenmaster напиша:

Зекси ти си толку глупав шо рецепт за омлет да прочиташ нема да го разбереш .

газење%20од%20смеење
газење%20од%20смеење
газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Октомври.2011 во 22:28

Мислењето на Мај Веј за Билето Секуловска : 

Originally posted by MyWay MyWay напиша:

kokoska iskubana... ....i... ...i..

sram da i e ......sramota.....

Ona od nikoja rasa pa ne e...bruka na godinata

i taka mi bese odvratna .....sega pa nemozam da ja smislam...toa treba da se protera od drzavata...ednas za sekogas....ma neznam sto da kazam poveke.....djukela....

газење%20од%20смеење

lelele i jas pa...epten kultura sum pokazalaцрвенеењегазење%20од%20смеење

Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2011 во 00:02
лелеле голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка хахахха
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2011 во 00:27
...nekoi i ne znaat drugo do...samo biseri da ''nizat''.....da ne nabrojucam!газење%20од%20смеење
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2011 во 08:12
brza
Сениор
Сениор
Лик
Регистриран: 06.Февруари.2006 Онлајн статус: Офлајн
Пораки: 28364
репутација: 29847

< ="text/" ="">spodeli();сподели%20на%20Facebook Цитирај brza Одговорbullet Испратена: 02.Октомври.2011 во 14:23
pa, shtom ne se gadish ti,...zoshto da gi ubivash?изненадување

...zemi, odgleduvaj gi i...odvreme na vreme ,...proprzi gi vo vrelo maslo....za da si imash neshto za grickanje,.......... dodeka gledash nekoj dobar film !намигнување
„Научниците од Европа што го следат флертувањето со антиката во Македонија гледаат на тоа со поглед на смеење и со поглед на жалење“,

- Улф Брунбауер,германски историчар што ја проучува Македонија
IP IP: 77.28.0.238 Измени%20порака Избриши%20порака Сокриј%20порака Премести%20порака +1 или -1 поени за репутација

Ова не е бисер,ова е рецепт.газење%20од%20смеење
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
Tetratka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Септември.2008
Локација: дрвара
Поени: 5153
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tetratka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2011 во 08:21
треба да се дешифрира или антиквизиразбунетост
кој знае...
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2011 во 13:18
mamamd
Сениор
Сениор
Лик
Почесна конзулка
Регистриран: 02.Ноември.2007 Онлајн статус: Офлајн
Пораки: 24330
репутација: 26990

< ="text/" ="">spodeli();сподели%20на%20Facebook Цитирај mamamd Одговорbullet Испратена: од вчера во 23:11

Originally posted by Iron Man

СП до постарите кокошки и посебно до помладите коковчиња

плазење

СП-У кој ли спаѓам јасзбунетост
У квачкиизненадување
Добрата ограда создава добри соседи

Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2011 во 22:26

............. ............

Автор     Порака
Calipso
Сениор

Primarius
Регистриран: 26.Мај.2009 Онлајн статус: Онлајн
Пораки: 33248
репутација: 5183

Тема: Напиши љубовен текст (дневник на вашата душа)...
    Испратена: Денес во 22:20
Те свиѓам ко хамбургер од Седмица, ко баба шо чека на тв у парламент седница. Ти го давав цел свет, но ти си купи атлас, ме шитна ко од Сител да отиде у Алфа Латас. Ми пасуваш фино, као Стоби вино, те свиѓам више месеци, години, деној, дај да ти ја запеам од кајшаров- бакнувај ме , кога сите ти велат немој.... Ми иде романтикава ко на алачки македонската кујна, те свиѓам жими Тито, Мерлин Монро и на Лејди Гага братучетка и од вујна.
‎На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2011 во 22:27
Originally posted by zamislena zamislena напиша:

............. ............

Автор     Порака
Calipso
Сениор

Primarius
Регистриран: 26.Мај.2009 Онлајн статус: Онлајн
Пораки: 33248
репутација: 5183

Тема: Напиши љубовен текст (дневник на вашата душа)...
    Испратена: Денес во 22:20
Те свиѓам ко хамбургер од Седмица, ко баба шо чека на тв у парламент седница. Ти го давав цел свет, но ти си купи атлас, ме шитна ко од Сител да отиде у Алфа Латас. Ми пасуваш фино, као Стоби вино, те свиѓам више месеци, години, деној, дај да ти ја запеам од кајшаров- бакнувај ме , кога сите ти велат немој.... Ми иде романтикава ко на алачки македонската кујна, те свиѓам жими Тито, Мерлин Монро и на Лејди Гага братучетка и од вујна.
‎На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:

Зш мор у бисери ме тури ова е ..од срце
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Ноември.2011 во 22:31

дека е од срце ..затоа го турив тука ..да се знае ...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2728293031 33>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.