|
Сродна душа |
Внеси реплика | страница <1 2728293031 74> |
Автор | |
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да тоа е она правото кое многу и не сакаат да го гледаат, занесот поминува картите на маса и тогаш ке видиш дали ти е или не ти е сроден...
Во тоа е и сродноста, не да живуркаш колку да се каже, се нервираш, едвај си легнуваш не се согласуваш.. Него треба максимално со права љубов во душа да го поминеш животот со сродност со исполнетост..една душа прекрасно хармонично исполнета, без дупче прозирче.... |
|
|
|
samanta
Сениор Регистриран: 07.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 195 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da se soglasuvam so tebe, toa e ona sto jas go vikam bezuslovna ljubov,
ponekogas i srodnata dusa moze da te izvadi od takt, no treba da znaes
da go sakas i pokraj site mani sto gi ima....ako sakas da go smenis ili
ako cekas da se smeni togas si vo eden vicious circle i samo zaludno se
lazes sebesi.....
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мила сродноста не ни сакаш да ја смениш само го прифакаш со сите мани без мисла да сугерираш...факт е дека животот не е мед и млеко, но треба да си го направиме, дека треба и да имаме внимание или треба да имаме и принцип,но да е тој тој, а не само залажување дека е тој го сакам и крај.. НЕ е само сакањето, се знае што мислам при сроден однос.. Сродност при двајцата а не само кај еден сродност и љубов...
|
|
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На сите ни се случуваат различни нешта во текот на денот, добри или лоши, и секој има право да реагира нервозно ... Во тој момент оној што ви е сродна душа ќе ви пружи безусловна поддршка и утеха... Изменето од Julija - 08.Јуни.2006 во 18:39 |
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никој не ни е крив ако сме нервозни на работа, тоа е знак дека не треба нервозата да ја истураме вирз особата која беспрекорно ја сакаме колку и да не разбира.. Проблем да решиме заедно да треба ама нервоза да се исполува зашто не сме ние со сите на број нема потреба колку и да дава подршка и утеха.. се може со мирно и сталожено и со многу љубов кон сродноста...
|
|
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нате, премногу ги идеализираш луѓето Не се сите така мирни и сталожени и спремни да решаваат проблеми заеднички... Некогаш прво на дневен ред е да испцуеш добро некого или нешто или се*еси на крајот на краиштата ... Зборот ми е, а мислам дека и ти ќе се согласиш со ова, партнерот (или пријателот/пријателката) што ни е сродна душа, ќе ја сфати нашата болка или нервоза и во тој момент ќе ни пружи утеха и поддршка... |
|
|
|
WORHOL
Сениор Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 324 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..ИЛИ КРАТКО КАЖАНО..АКО НЕКОЈ ТВОЈ БЛИЗОК УРЛА,ВИКА,Е НЕРВОЗЕН И СЛИЧНО...ТИ МУДРО МОЛЧИ...ПОЧЕКАЈ НЕКОЕ ВРЕМЕ....И КОГА КЕ СЕ СМИРИ КАЖИ ГО ТВОЕТО МИСЛЕЊЕ....
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Така е
|
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ок ајде се сложувам со ова.. само зборам за сродна душа дека не ми е ништо крив да урлам..
Но, за проијатели и пријателки, да имам сродна душа и од двете страни, каде што можам да се отворам комплетно да ме ислушаат и дадат подршка и разберат зашто сум понекогаш таква.. Ок идеме понатаму |
|
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hm taka e W se dodeka ne stane toa mnogu povekje od rutina...
vo red e da dozvolish blizok tvoj da pred tebe bide sloboden i si ja isturi lutinata, ama ako blizinata znaci Vecno ,,isturanje,, na bes togash podobro blizina na distanca navikata e uzasna rabota! |
|
Motivation is game in my hands
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тешко е ако се предадеш цел на некого, а потоа осетиш дека ти треба малку слобода, или самостојност. делувањето како единка, составена од двајца партнери е секогаш тешко. гледав еден филм за некоја позната фотографка, која имаше некои правила на игра.
- карањето мора да заврши до 12 часот на полноќ. - самостојност само во размислувањето до максимум, иако се делува заедно. и уште некои слични правила кои стварно држеа. |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahhahahahha
pravila, pravila.... ne sakam pravila, te teraat da se ,,zauzdish,, i da se pobivash sebe si so prekrshuvanje na pravilata koi sam si gi postavil mislam deka tuka INSTINKTOT e ,,pojaka institucija,, i deka spored nego treba da se deluva a individualizmot e odlika na egoto i na silinata kako covek, nikako ne treba da se zapostavuva poshto eden den kje se razbudish sebe-nerealiziran i nesrekjen |
|
Motivation is game in my hands
|
|
WORHOL
Сениор Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 324 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....OVA MI LI4I NA ANTONI DE MELO....BUDENJE....
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZNACI srodna dusha e neshto kako zapcanik i lanec, poprsto kazano od ova zdravje
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
Внеси реплика | страница <1 2728293031 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |