IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Хороскоп
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Хороскоп

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2728293031 157>
Автор
Порака
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Статус: Офлајн
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2006 во 12:15
daj be kazete nesto za oven? i kombinacija oven-lav?
Кон врв
snegulka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Август.2006
Поени: 3201
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај snegulka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2006 во 03:00
А нешто за близнаци со подзнак овен,ќе ми казете?
Кон врв
kandid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Август.2006
Поени: 664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Август.2006 во 19:51
So godini seriozno se zanimavam so astrologija i ubedena sum deka ne e bezveze.Ne zboram za glupine horoskopi so iskacaat po vesnici,nego za natalni karta i predviduvanja izraboteni od astrolog.Dosega mi imaat napraveno tri natalni karti i stvarite koi mi gi kazaa ispadnaa apsolutno tocni.Ova ne znaci deka sum zabegana i slepo veruvam u se sto ke mi kazat,ama nemozam ni da mislam deka se raboti za koincedencii.Sepak astrologijata e nauka so iljadnici godini iskustvo pozadi sebe.Ako e horoskopot totalna glupost i nevistina,togas sigurno ne bi opstojal tolku dolgo.
Na primer jas sum Lav(podznak Lav,mesec Vodolija) i mojot karakter skroz se sovpaga so karakteristikite na ovie znaci.
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2006 во 18:34
молам некој да ми каже како астролошки си одговараат девица и овен...?
Кон врв
ivancic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
NaughtyBitch

Регистриран: 11.Март.2006
Локација: United Arab Emirates
Поени: 753
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivancic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2006 во 18:48
Ja molam da mi kazat kako bliznak da zavede riba?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2006 во 23:37
Originally posted by joki joki напиша:

молам некој да ми каже како астролошки си одговараат девица и овен...?
Ne sakam da ti se pravam Nostradamus,ama spored moeto poznavanje na astrologijata Oven i Devica iskreno ne se bas najidealni partneri.Ovenot spaga u grupata na ogneni znaci,i e energicen,strasen,ekstroverten,izbuvliv i samouveren,dodeka Devicata e zemjan znak i e povlecena,sramezliva,pedantna,introvertna i emotivno ladna.
Najcesto na Devicata i smeta "bucnata" i otvorena priroda na Ovenot,i zatoa se povlekuva i distancira,dodeka pak Ovenot ne saka da trosi mnogu vreme na zaveduvanje,i saka odma da prejde na "delo",pa cesto gubi trpenie i se otkazuva koga ke se sudri so zatvoreniot karakter na Devicata.
U globala,ovie dva znaka se obicno mnogu razlicni,ama neli vikaat i deka sprotivnostite se privlekuvaat
Sepak ne se dovolni samo znacite za da se odredi kolku nekoj si odgovara.Ako znaes barem sto ste vo podznak i vo koi znaci vi se naoga Mesecinata,ke mozam da ti kazam neso pokonkretno.Bez niv e samo opsto nagaganje.
U sekoj slucaj ne sum ja nekoj profesionalen astrolog,nego ova mi e samo hobi.(a,iskreno i ja ne veruvam bas slepo u se sto e vo vrska so horoskop,zatoa so uvek ima isklucoci!)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2006 во 00:16
kandid...фала многу...за него не знам шо е во подзнак...јас сум девица во подзнак вага...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2006 во 00:30
E togas e vise druga prica.Vaga i Oven se super kombinacija,zatoa sto Ovenot kako znak gi pretstavuva site klasicni maski karakteristiki,a Vagata e sinonim za zenstvenost u Zodijakot,pa odlicno se nadopolnuvaat vo sekoj pogled.
Uste ako tipot ima podznak sto i odgovara na prirodata na tvojot soncev znak(Devica),ova moze da bide prekrasen spoj.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2006 во 00:35
...kolku optimisticki vlijae ova na mene...stvarnofala uste ednas
Кон врв
david69 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 19
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај david69 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Септември.2006 во 15:20
Kandid cim ti e hobi aj kazi mi i mene de sto licnost sum i koj znak mi odgovara najveke.I jas ne veruvam mnogu u horoskop makar da od zanimacija go citam u vesnik koga ke go sretnam no 99% ne mi pogoduvaat.Znam samo deka sum Bik,podznak Vaga a mesecina vo Skorpija,mi kaza edna poznanicka pred nekoja godina.
Ajde kazuj sto luda kombinacija sum i na sto treba da pazam
Кон врв
bejbi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Јули.2006
Поени: 193
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bejbi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2006 во 17:36
Originally posted by KaLiNa KaLiNa напиша:

daj be kazete nesto za oven? i kombinacija oven-lav?

Е па вака... Овен како огнен знак... па и лав исто...  - импулсувни, енергични, страствени, полни со живот... сакаат доминација во друштво ама сепак не треба многу да се трудат околу тоа... другите сами некако ги прифаќаат...
А за љубовна коминација овен-лав... Еееее... треба мнооогу попуштање од двете страни за да би опстоиле заедно... инаку ако трга секој на своја страна и ако си го истуркува строго замисленото(како што си знаат да прават и двата знаци) - тешка работа...
Ако тоа се успее да се надмине - се ќе биде О.К! Никогаш нема да му биде здодевно додека се заедно - а за страст ... да не прајме муабет... ја поседуваат во огромни количества...Wink
Доволно?Big%20smile

Кон врв
babyy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2005
Поени: 8193
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај babyy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2006 во 17:39
Еве жив пример јас сум лав сопругот ми е овен и еве веќе 14години сме заеднои супер ни е И никогаш не ни е досано,се глупираме до бескрај
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2006 во 19:17
ej a za bliznak i  dupla skorpija???LOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2006 во 03:13
Originally posted by babyy babyy напиша:

Еве жив пример јас сум лав сопругот ми е овен и еве веќе 14години сме заеднои супер ни е И никогаш не ни е досано,се глупираме до бескрај
Lavce si a?Me too(ja sum i u podznak)...Neli sme najbolji?LOLLOL
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2728293031 157>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.