IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - МАКЕДОНИЈА во НАТО: кога, како, зошто...?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

МАКЕДОНИЈА во НАТО: кога, како, зошто...?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2728293031 79>
Автор
Порака
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2008 во 23:41
PA DA NATO I AMERIKA SE SVETSKI POLICAJCI ZATOA SVETOT E OAZA NA MIROT,NELI....
MENTALNI UMOVI ,PA DA BIDAM ISKRENA SE SRAMAM STO NASIOT PREMIER I OSTANATITE SE TAMU NA MASA SO TAKVI NACISTI KOJ SVESNO PRAVAT GENOCID NA EDEN NAROD I DRZAVA
Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2008 во 23:46
Originally posted by moira moira напиша:

Не е Грција најмокна држава во свет, нејзите сојузници и ментори се мокни...Франција и Англија.
како и да е, кога дојде ред еден искомплексиран народ без сопствен идентитет и самодоверба, која патем ја прикрива со комплекс на виша вредност, да ја крои нашата судбина, кусо да сме, јаз'к да ни е.
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2008 во 23:48

За истото за што ни требаше досега, за истото поради кое се направија толку отстапки и ''реформи'', и секако за опстанок на Македонија.

За кој опстанок збориш??
За промена на името и закопување на идентитетот еднаш засекогаш???
Сега испадна
И вака и така пак ние ќе бидеме уништени....тоа го решиле грците тоа и ќе биде..
А за отстапките што ги направивме ете како ни вратијав гледам сега ...

Нема покана за Македонија

Wake up, welcome to the real world face it :P

Изменето од Vladimir88 - 02.Април.2008 во 23:51
Кон врв
cro Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Март.2008
Локација: Albania
Поени: 77
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2008 во 23:48
sega site vo Albanija na odmor isto i Albanija e vo NATO. baska ne treba i viza.
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2008 во 23:52
Кога постојано правиш отстапки и прифакаш да ја играш играта на оние кои низ векови, уште од антиката и од митологијата се позати и докажани хомосексуалци, се случува некогаш и да те здоболи уште при петингот.
Кон врв
kire_nedelkov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 23.Февруари.2008
Поени: 1228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kire_nedelkov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2008 во 23:53
Makfax javi, deka definitivno pokanata e odlozena.

tolku sanjaravte, sega nazad vo realnosta makedonce...
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2008 во 23:54
Originally posted by cro cro напиша:

sega site vo Albanija na odmor isto i Albanija e vo NATO. baska ne treba i viza.

,
...ТИЕ ЗА НЕКОЈА ГОДИНА ,АКО ВАКА ПРОДОЛЖИМЕ...ЌЕ НЕ КУПАТ СО СЕ ПАРТАЛИ....!!!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
biljana.madrid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Прилепчанка

Регистриран: 22.Ноември.2007
Локација: Spain
Поени: 358
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај biljana.madrid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2008 во 23:55

Ni NATO mi treba ni nisto. Veke ednas rekov deka od porano trebase da mislime... a ne sega. Jas ne znam uste sto pregovarame... Aj da ne odam ponatamu, da ne mi iznalepite partii.

Sega vo EL MUNDO tuka Spanija na naslovna strana ne stavija deka e odlozena pokana za NATO za Makedonija i toa so golemi bukvi... 

Koga utre ke me prasaat, sto da im kazam...тага

Bruki sme, stram mi e da kazam od kaj sum, a najtesko mi e da objasnuvam vakov apsurd. Takvi gluposti samo nas ni se sluchuvaat.

Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2008 во 23:55
Се додека се јавувате и се обракате со демунитив ке ни се случуваат овакви работи.....јас македонче не сум....македонка сум...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2008 во 23:55
Originally posted by kire_nedelkov kire_nedelkov напиша:

Makfax javi, deka definitivno pokanata e odlozena.

tolku sanjaravte, sega nazad vo realnosta makedonce...
слушај, неколку пати те имам читано,така добро провоцираш, секоја чест...македонче...изненадување..или не си ти македонче???голема%20насмевка

Изменето од Lilija7 - 02.Април.2008 во 23:55
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
muhadzir Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Март.2008
Локација: Germany
Поени: 740
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај muhadzir Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2008 во 23:55

Кога постојано правиш отстапки и прифакаш да ја играш играта на оние кои низ векови, уште од антиката и од митологијата се позати и докажани хомосексуалци, се случува некогаш и да те здоболи уште при петингот.

газење%20од%20смеење Ova ti bese jako, tazno no vistinitoголема%20насмевка
ISLAM VJERA ISTINE
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2008 во 23:56

Се додека се јавувате и се обракате со демунитив ке ни се случуваат овакви работи.....јас македонче не сум....македонка сум...
а бе како исто мислиме. задоволство
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2008 во 23:57
Originally posted by muhadzir muhadzir напиша:

газење%20од%20смеење Ova ti bese jako, tazno no vistinitoголема%20насмевка
па не за џабе се Gayreece!
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 00:03
Originally posted by biljana.madrid biljana.madrid напиша:

Ni NATO mi treba ni nisto. Veke ednas rekov deka od porano trebase da mislime... a ne sega. Jas ne znam uste sto pregovarame... Aj da ne odam ponatamu, da ne mi iznalepite partii.

Sega vo EL MUNDO tuka Spanija na naslovna strana ne stavija deka e odlozena pokana za NATO za Makedonija i toa so golemi bukvi... 

Koga utre ke me prasaat, sto da im kazam...тага

Bruki sme, stram mi e da kazam od kaj sum, a najtesko mi e da objasnuvam vakov apsurd. Takvi gluposti samo nas ni se sluchuvaat.

.. УТРЕ БУШ ЌЕ ГИ НАТЕРА ГРЦИТЕ ДА НЕ ПРАВАТ ПРОБЛЕМИ,НЕМА ДА ИМ ДАВА ДА ПИЈАТ ПОВЕЌЕ ОД ТОА УЗОТО!!!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2728293031 79>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.