![]() |
|
МАКЕДОНИЈА во НАТО: кога, како, зошто...? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 79> |
Автор | ||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
PA DA NATO I AMERIKA SE SVETSKI POLICAJCI ZATOA SVETOT E OAZA NA MIROT,NELI....
MENTALNI UMOVI ,PA DA BIDAM ISKRENA SE SRAMAM STO NASIOT PREMIER I OSTANATITE SE TAMU NA MASA SO TAKVI NACISTI KOJ SVESNO PRAVAT GENOCID NA EDEN NAROD I DRZAVA |
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
|
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
|
За кој опстанок збориш?? За промена на името и закопување на идентитетот еднаш засекогаш??? Сега испадна И вака и така пак ние ќе бидеме уништени....тоа го решиле грците тоа и ќе биде.. А за отстапките што ги направивме ете како ни вратијав гледам сега ... Нема покана за Македонија Wake up, welcome to the real world face it :P Изменето од Vladimir88 - 02.Април.2008 во 23:51 |
||
![]() |
||
cro ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 20.Март.2008 Локација: Albania Статус: Офлајн Поени: 77 |
|
sega site vo Albanija na odmor isto i Albanija e vo NATO. baska ne treba i viza.
|
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
Кога постојано правиш отстапки и прифакаш да ја играш играта на оние кои низ векови, уште од антиката и од митологијата се позати и докажани хомосексуалци, се случува некогаш и да те здоболи уште при петингот.
|
||
![]() |
||
kire_nedelkov ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
|
Makfax javi, deka definitivno pokanata e odlozena.
tolku sanjaravte, sega nazad vo realnosta makedonce... |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
, ...ТИЕ ЗА НЕКОЈА ГОДИНА ,АКО ВАКА ПРОДОЛЖИМЕ...ЌЕ НЕ КУПАТ СО СЕ ПАРТАЛИ....!!! ![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
biljana.madrid ![]() Сениор ![]() ![]() Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
|
Ni NATO mi treba ni nisto. Veke ednas rekov deka od porano trebase da mislime... a ne sega. Jas ne znam uste sto pregovarame... Aj da ne odam ponatamu, da ne mi iznalepite partii. Sega vo EL MUNDO tuka Spanija na naslovna strana ne stavija deka e odlozena pokana za NATO za Makedonija i toa so golemi bukvi...
Koga utre ke me prasaat, sto da im kazam...
![]() Bruki sme, stram mi e da kazam od kaj sum, a najtesko mi e da objasnuvam vakov apsurd. Takvi gluposti samo nas ni se sluchuvaat.
|
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
Се додека се јавувате и се обракате со демунитив ке ни се случуваат овакви работи.....јас македонче не сум....македонка сум...
|
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
слушај, неколку пати те имам читано,така добро провоцираш, секоја чест...македонче... ![]() ![]() Изменето од Lilija7 - 02.Април.2008 во 23:55 |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
muhadzir ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 740 |
|
![]() ![]() |
||
ISLAM VJERA ISTINE
|
||
![]() |
||
|
а бе како исто мислиме.
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
па не за џабе се Gayreece!
|
||
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
.. УТРЕ БУШ ЌЕ ГИ НАТЕРА ГРЦИТЕ ДА НЕ ПРАВАТ ПРОБЛЕМИ,НЕМА ДА ИМ ДАВА ДА ПИЈАТ ПОВЕЌЕ ОД ТОА УЗОТО!!! ![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 79> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |