|
Дали сме наследници на АнтичкитеМакедонци |
Внеси реплика | страница <1 2728293031 93> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kje ti kazam za dela i dokumenti
vo istorija Sofija celo vreme pravela taka da lugjeto vo makedonija proleat krv i ostavat svoi koski za nivni interesi , se za nivni interesi toa bile dela i za toa ima dokumenti no so od toa- koga se si tolkuvate drugacije no zemjata e zacrveneta so masa krv i polna so nasi skrseni koski so kje ti se dela i dokumenti--- uzivajte vo vasata negativnost ni ja ebavte mamata posledni sto godini kje ni ja ebete mamata i naredni 100 godini so kje ti se dokuneti |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не знам как да гокажа
знам дека ке бида сфатена погрешно но се пак крвта я давахме заедно и се борихме за една кауза и това беше свободата на македонскиот народ и само поради тоа шом зборуваме за коски заради тие коски мораме ние сега да се потрудиме да биде се по лесно и за нас и за вас и не се виновни обичните луге а тие кои я играат големата игра и в нея сите сме жртви |
|
__ __
Сениор Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
анакин - давай да го дигаме зидот
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
daaaaaaaaaa vidoh kolkav trud iskazahte na mimisterkiot sostanok ova nedella se potrudihte posteno da kazete kolku sme mizerna drzava i narod fala vi sto ste sa porudili a koskite bile nasi vasi lezat celi na grobista v sofija\ |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и не се виновни обичните луге
а тие кои я играат големата игра и в нея сите сме жртви |
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да лежат
цели ама не обичните луге чии са коските ами оние шо су решили да им жртват коските |
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo pravo si Pagane deka narodot netreba da se vodi so omraza i deka kako sosedni drzavi treba da sorabotuvame i da imame dobri odnosi. Se soglasuvam i dek obicnite gragani nemat pojma za igrite na golemite. Nie mnogu sakame da zaboravime nekoj raboti megutoa kako koga i den denes vasata politika vo sekoj moment ni zabiva noz vo grbot, go ceka sekoj moment da ukrade nesto od nas. Toa e nasata maka i nasata nedoverba. Inaku narod kako narod treba da se druzime osobeno pomladite, a za da se sluci toa treba da svatite nekoj rabot a toa e deka vie granicite so edna drzava koja se vika MAKEDONIJA i deka vo taa drzava ziveat MAKEDONCI, i del od taa drzava imate ukredeno so Buk*restkiot dogovor. |
|
__ __
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аман с тая кражба от Бук*рещкия договор
България е победената страна тогава бе човече къде си чул и видял победената страна да спечели нещо от войната? ама чета и невярвам на очите си ама знаете ли коя е войната и кой с кого се бие и как се развиват събитията? не - не мисля че знаете щото си вярвавате на това дето го пишете що ли си хабя приказките |
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na pobedenata strana sepak i ostanal mal del od kolacot. Narecen MAKEDONIJA |
|
__ __
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и в тоя дел, както и в други делови на България са се спасили бая народ од другите делови на МК
ако тоя дел не беше останал в БГ што штеше да е с бежанците од МК или те не са биле македонци? |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
__ __
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе ще почнеш да ме слушаш и ти някой ден
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
__ __
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2728293031 93> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |