|
Што сте во хороскоп? |
Внеси реплика | страница <1 2728293031 46> |
Автор | ||
DivineGod
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 30.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Стрелец,подзнак и месечина лав...
|
||
IzGubEnA
Сениор Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo kineski horoskop majmun ...a vo indiski zmija
|
||
|
||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Скорпија
|
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
dark
Сениор Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bliznak vo podznak devica
|
||
faster then light :D
|
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
\
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Шутрак, во подзнак шутирам конзерви
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sega mi e jasno od kade imame isti pogledi na rabotite... |
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И ти си Вага? Да, за Вагите е карактерна обективност, точна проценка, но и многу си сакат лидерството... |
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ima vistina vo toa...ama i tvrdoglavosta ne gi odminuva...si imame nie i negativni osobini
|
||
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mozebi zatoa sto vasata gledna tocka sekogas treba da bide vistina? :P
|
||
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
така е..познаваш Ваги? |
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сум запознала доста Ваги во мојот живот, и јас самата сум една од нив и се имам чудено колку само се разликуваат една од друга (секако дека други фактори играат улога при формирање на личноста, како подзнакот , планетарните аспекти и позиции). Многу ретко сум можела да проценам кој е Вага во некое друштво,не знам зошто но, една од заедничките карактеристики што сум ги забележала кај повеќето од нив е дека им фали цврстина. Тоа не значи дека се слабичи на карактер, вагата ја носи силата длабоко во себе и ја користи кога е најпотребно но вистина се доста млаки и ретко кога ќе ги видиш сами без партнер. Тие без дечко покажуваат знаци на очај и огорченост. Малкуцка се несамостојни во љубовниот па и општо во животот. Бираат да ги заобиколуваат пречките. Вагата не се конфронтира отворено лице во лице како некои др.знакови на пример.(мене вагата ме одминала тука и не сум горда на тоа) Ете ги т.н „негативни особини„. Бев доволно објективна мислам. Тие што ќе прочитаат ова и ако не им се допаѓа нека не се фаќаат за сламка и здраво за готово. |
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Лав... !!!
|
||
секој нов ден, носи нова надеж...
|
||
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Молитви на хороскопските знаци.
Овен:''Господе, те молам дај ми ТРПЕНИЕ и тоа ВЕДНАШ!'' Бик:''Господе, те молам помогни ми да ги прифатам ПРОМЕНИТЕ во мојот живот ама ЗАЕСЕГА НЕ.'' Близнаци:''Кај си бе Боже(или можеби Божице?)...Кој си ти?...Што си ти?...Колку сте таму? Неможам да те сфатам!'' Рак:''Мил Татко, знам дека неможам да зависам од тебе толку, но ти си единствениот на кој што можам да сметам додека моето плишано мече е на перење.'' Лав:''Здраво Тато! Сигурно си многу горд што јас сум твое дете а?'' Девица:''Господе, те молам направи го светот подобро место, и немој да го зафркнеш како што направи минатиот пат!'' Вага:''Господе, знам дека треба да донесувам одлуки за мене. Но од друга страна што мислиш ТИ?'' Скорпија:''Господе, те молам помогни ми да им простам на моите непријатели, иако копилињата не ни заслужуваат!'' Стрелец:''О СЕМОЌЕН, СЕЗНАЕН, СЕСАКАН, СЕ-ПРИСУТЕН, СИЛЕН, ВЕЧЕН ГОСПОДЕ, АКО ТЕ ПРАШАВ ЕДНАШ, СУМ ТЕ ПРАШАЛ СТО ПАТИ --- ПОМОГНИ МИ ДА НЕ ПРЕТЕРУВАМ!!!!!!'' Јарец:''Господе, мислев да се помолам, ама решив дека треба сам да си ги решавам работите. Сепак фала.'' Водолија:''Здраво Господе! Некои викаат дека си маж. Некои викаат дека си жена. Јас викам дека сите сме Богови! Па оти да се молиме? Ајде да правиме журка!'' Риби:''Небесен Господе, како што се спремам да го конзумирам ова последно Виски за да излезам од мојата болка и жал, нека мојата опијаност биде за твојата голема Слава и Гордост.'' |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 2728293031 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |