![]() |
|
Што може да ве направи да бидете посреќни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 52> |
Автор | |||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
lele majkush....mi gledase na kafe????
lele....i stvarno imav v????
juhuuuu.....
![]() (a da videse ti tamu duri ne ti e izmien fildzanot da ne ima i nekoj crn???
![]() |
|||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||
![]() |
|||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
||
crn-crnec
![]() |
|||
![]() |
|||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
||
moon, moon, kaj ti odi tebe pametot
![]() |
|||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||
![]() |
|||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
||
....ima... crn...visok.. so rashireni race ceka... ama jas mu rekov do cetvrtok... da ne buricka nishto... miren... prvo polozuvanjeto... crniot ne bega... ke ceka...posle cetvrtok ke se pushti vo akcija ![]() |
|||
![]() |
|||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
||
pa sto?sto ima tuka strasno ili cudno?crn-crnec ![]() |
|||
![]() |
|||
laki_sasko ![]() Нов член ![]() Регистриран: 05.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10 |
||
Da
Samo treba da znaes kako i na kj nachin da go napravis toa |
|||
![]() |
|||
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
||
Не чекам повеќе нешто магично да се појави да ме направи среќна, ме радуваат убавите нешта кои ми се десиле а преземам нови чекори за да ми се случи нешто убаво, а додека полека остварувам некои сонови уживам во убавите мигови сега и овде. Зошто јас сум овде и сега а не таму некаде... Не сакам да ја гледам среќата таму далеку, сакам да ја чувствувам тука во мене... Повеќе не одложувам со ништо да се осеќам исполнето и посреќно, јас сега се осеќам среќно... не чекам да бидам исполнеата кога ќе ми се случи ова или она...најмалку што сакам е да се условувам и да одложувам да се осеќам убаво
|
|||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
Среќна сум...посреќна...најсреќна сум...што имам луѓе
кои што ги сакам...што ми значат...што им верувам...
и кои што ми го прават животов поубав....
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Koga gakite ke i vlezat u gz i se setka pred mene
|
|||
![]() |
|||
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
||
toa se vika"pojelo ti dupe gace"
![]() |
|||
apce
|
|||
![]() |
|||
Goddes of Chaos ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
||
една убава цифрица со 6 нули и кец однапред хехе
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Goddes of Chaos - 22.Април.2008 во 23:59 |
|||
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Srckata moja, se znae ona...garant znae i na koja strana mi lezi ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
apce
|
|||
![]() |
|||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
||
...da prekine da rosi...ili neka zavrne...ili neka razvedri...vaka ...mutavo...
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 52> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |