IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Што може да ве направи да бидете посреќни
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што може да ве направи да бидете посреќни

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2728293031 52>
Автор
Порака
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 21:34
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

...uf...da polozam vo cetvrtokзагриженост
kje mi drzite srekja?????

... ne nema da ti drzime sreka... ke ja pushtime da odi pred tebe... po tebe... so tebe... i gledam deka ke polozish, vo fildzanov... gledam....V...uspeh.... gotovo...od moja usta vo bozji... i profesorski ushi.... ostanuva ti... samo odi napishi...odgovori...

lele majkush....mi gledase na kafe????
lele....i stvarno imav v????
juhuuuu.....големо%20гушкање

(a da videse ti tamu duri ne ti e izmien fildzanot da ne ima i nekoj crn???намигнување

се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 21:37
crn-crnec
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 21:38
Originally posted by *moon* *moon* напиша:

crn-crnec

moon, moon, kaj ti odi tebe pametotплазење...ccc...
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 21:45

Originally posted by mamamd mamamd напиша:

...uf...da polozam vo cetvrtokзагриженост
kje mi drzite srekja?????

... ne nema da ti drzime sreka... ke ja pushtime da odi pred tebe... po tebe... so tebe... i gledam deka ke polozish, vo fildzanov... gledam....V...uspeh.... gotovo...od moja usta vo bozji... i profesorski ushi.... ostanuva ti... samo odi napishi...odgovori...

lele majkush....mi gledase na kafe????
lele....i stvarno imav v????
juhuuuu.....големо%20гушкање

(a da videse ti tamu duri ne ti e izmien fildzanot da ne ima i nekoj crn???намигнување

....ima... crn...visok.. so rashireni race ceka... ama jas mu rekov do cetvrtok... da ne buricka nishto... miren... prvo polozuvanjeto... crniot ne bega... ke ceka...posle cetvrtok ke se pushti vo akcija на%20телефон
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 21:48

Originally posted by *moon* *moon* напиша:

crn-crnec

moon, moon, kaj ti odi tebe pametotплазење...ccc...

pa sto?sto ima tuka strasno ili cudno?crn-crnec
Кон врв
laki_sasko Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 05.Јануари.2008
Поени: 10
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_sasko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 22:31
Da
Samo treba da znaes kako i na kj nachin da go napravis toa
Кон врв
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2008 во 23:45
Не чекам повеќе нешто магично да се појави да ме направи среќна, ме радуваат убавите нешта кои ми се десиле а преземам нови чекори за да ми се случи нешто убаво, а додека полека остварувам некои сонови уживам во убавите мигови сега и овде. Зошто јас сум овде и сега а не таму некаде... Не сакам да ја гледам среќата таму далеку, сакам да ја чувствувам тука во мене... Повеќе не одложувам со ништо да се осеќам исполнето и посреќно, јас сега се осеќам среќно... не чекам да бидам исполнеата кога ќе ми се случи ова или она...најмалку што сакам е да се условувам и да одложувам да се осеќам убаво
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 00:59

Среќна сум...посреќна...најсреќна сум...што имам луѓе
  кои што ги сакам...што ми значат...што им верувам...
  и кои што ми го прават животов поубав....среќа   среќа
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 11:59
Koga gakite ke i vlezat u gz i se setka pred mene
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 23:58
toa se vika"pojelo ti dupe gace"газење%20од%20смеење
apce
Кон врв
Goddes of Chaos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Април.2007
Локација: Ecuador
Поени: 337
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Goddes of Chaos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2008 во 23:59
една убава цифрица со 6 нули и кец однапред хехеголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевказа да имам ваков осмех

Изменето од Goddes of Chaos - 22.Април.2008 во 23:59
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Април.2008 во 10:30
Originally posted by apce apce напиша:

Srckata moja, se znae ona...garant znae i na koja strana mi lezi големо%20гушкање бакнеж
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2008 во 00:19
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Originally posted by apce apce напиша:

Srckata moja, se znae ona...garant znae i na koja strana mi lezi големо%20гушкање бакнеж

газење%20од%20смеење pravo ugoreгазење%20од%20смеењесмеењегазење%20од%20смеење
apce
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2008 во 20:59
...da prekine da rosi...ili neka zavrne...ili neka razvedri...vaka ...mutavo...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2728293031 52>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.