![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 287288289290291 1769> |
Автор | |
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uf kolku ubavi pozdravi za mene
![]() ![]() Val povtorno sum vo frka ama ke izdrzam ![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
uf sto ste mi se sobrale vo ubav sostav
![]() ![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
irena ti bukvalno si kako pticata Feniks, te nema te nema , pa ke se izgubis ..
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Е ОТИ МА КОЛЕШКЕ ГУСКИ ???????
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Bosa, toa bese so druga namena doaganjeto
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ВО ПАЛАС ?
НЕЛИ ГО СМЕНИВМЕ ТОГАШ ХОТЕЛОТ И РЕКОВМЕ ДЕКА НЕМА ДА КАЖУВАМЕ НА ДРУГИТЕ ЗА ТОА ?
|
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
gladam...samo kaj mene koci...a kaj vas ubavo si vrvi
![]() |
|
A creative mind will always survive bad advice
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
spomna l inekoj guski .... ili patki
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
KOga ja ljubev Denicija...........
![]() Djaki...ajde nekoi novi stihovi..
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Bosic...
Kogo ke pleskas...ako ne KOLEGA MI...
AMA PAZI IMAM DVAJCA,KOLEGI
![]() ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
ШТО НЕВРЕМЕ ЌЕ БЕШЕ ОВА КАЈ МЕНЕ ЕДВАЈ МИСЛЕВ ДЕКА ЌЕ ИМАМ МАЛКУ ВРЕМЕ ДА СЕ ПОДРУЖАМ СО МОЕТО ОМИЛЕНО ДРУШТВО КОГА ЕВЕ ТИ ЦЕЛА СУРИЈА ОД ШЕФОВИ ПАРА ШЕФОВИ КОИ СОСТАНОЧАТ ЛИ СОСТАНОЧАТ НА ТРИ МЕТРИ ОД МЕНЕ
|
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
|
![]() |
|
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
more Djaki....ne vapis crveno po Lili...a citam ja delite Denicija...so starata simpatija
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
МЕНЕ СИГУРНО НЕ........
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 287288289290291 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |