![]() |
|
Денес... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 287288289290291 566> |
Автор | |||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Декшавај Изменето од mamamd - 06.Мај.2010 во 19:33 |
|||
![]() |
|||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
||
Па викаш мразиш да ти викаат ДЕТЕ... Зашто така??? ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||
денес - сонце...дожд...сонце...дожд...сонце...дожд...доооооожд
![]() |
|||
![]() |
|||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
||
денес........грмотевици и град
![]() |
|||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|||
![]() |
|||
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
||
денес....тежок ден
|
|||
Единствената работа што стои помеѓу нас и тоталната среќа е реалноста.
|
|||
![]() |
|||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
||
денес безполезен ден....
![]() |
|||
![]() |
|||
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
||
денес...катастрофално...20 минути чекавме такси...ќе не прегазеше еден ненормален на пешачки..останав гладна..ај се надевам вечерта ќе ми биде поубава
![]() |
|||
![]() |
|||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
||
денес...интересен ден поради галваноскопската нога
![]() Изменето од sanja-a - 07.Мај.2010 во 15:23 |
|||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
![]() |
|||
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
||
денес, катастрофаменте
![]() |
|||
![]() |
|||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
||
денес...имав интересен кафе-муабет
![]() |
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
![]() |
|||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
||
денес имам чувство дека денот беше доооолг, доооолг...
![]() |
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
![]() |
|||
||
Денес никогаш не сум се чувствувал понервозно...
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
||
денес.... уффф....
НЕ стасав да научам биологија... ако го интересира некого нека праша што се случи потоа ![]() |
|||
![]() |
|||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
||
денес.... слабо народ на форумов па постирам 2 пати едно по друго на темава...
Денес... нешто поинаков сум... што знам ... пролет фаќа пак.... ![]() ![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 287288289290291 566> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |