![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 284285286287288 525> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tivko,bez zbor
odam so mojata tajna po svetot; i nikoj ne znae od koga i ne znae zosto li v sjaj vo mojata dusa e maj... mozebi znaes samo ti, mozebi znam samo jas, mozebi ne znaes ti, mozebi neznam ni sama, zosto na polnok od tebe stom se razdelam, svitkuvam v mrakot dlan i stojam bezutesno zanesena, zamolcana... |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Možda dogodi se čudo
I onda uspijem prešutjeti Teške riječi i sve grubo Sve što ljudi govore kad se više ne vole Možda se jednom rodi nada I onda uspijem ti priznati Da si najbolja do sada A da s tobom nijedna ne može se mjeriti Nema pravila Tu nema pameti Kad nastupi tišina Mi smo dvoje ljudi što se ne mogu razumjeti |
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
You are spending your time What is the meaning of life
Keeping each other satisfied Me and my girl |
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
And I wanna be there when you're...
Coming down And I wanna be there when you hit the ground So don't go away say what you say But say that you'll stay |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
И тогаш некоја будала
ќе го спомне ко на шала твојот име, а јас без глас ќе те проколнам што не знам да те преболам |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Jer ja sam skitnica |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
i nikoj ne zane
za skrisnata tajna osven srebrenite brezi i crnite senki pred tivkata vecer tie si molcat bidejki jas bidejki jas te imam tebe... |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
TI ME MNOGU ZEZAS,I OKOLU SVRLJAS....BOGAMI ME.....i.t.d...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
НЕ МОЖАМ ,
ОД ТЕБЕ ДА ОЗДРАВАМ.
СЕТА ЉУБОВ ДУР СУМ ЖИВ,
НА ТЕБЕ ЈА ПОТРОШИВ.
СВЕТОТ МОЈ ,
МИНУС ТЕБЕ ВО НЕГО,
ОНА ШТО ЌЕ ОСТАНЕ,
МАЛКУ Е.
................................. Изменето од PITU GULI - 19.Ноември.2007 во 11:53 |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
sp_dori ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1542 |
... your heart is not open, so I must go ... |
|
Се што било поминало и се што ќе биде ќе помине !!!
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ДА ТИ ПРИЗНАМ ЉУБЕНА
ДЕКА СИ МИ СЕ
..............
НИЕДНО СЕЌАВАЊЕ НЕМАМ БЕЗ ТЕБЕ
................
|
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Znam da ipak mislis
da sam kriva ja za sve i da moja sreca tvoju uzela je Kako zbog mene nemas sve sto imam ja i kako je tuzna samo tvoja sudbina A ne znas da nisam ni ja sretna s njim i kako se svako jutro sjetna probudim Pa mi dodje da te jos jednom pitam ja ima li nade za nas A cini mi se da bih i ja dao pola zivota svog da sam opet duso samo dio srca tvog Jer nema dana kada na te ne pomislim kako da se onda i ja s tim pomirim Jer dao bih sve godine, mladost i sne da si opet kraj mene |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
КОЈ ЛИ ТИ ГРИЗЕ ОБРАЗИ
ЧИЈ ЛИ ТРАГ НА ВРАТОТ КРИЕШ
..............
МИЛА ЗА КОЛКУ ЛИ МЕ ПРОДАДЕ
..............
|
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
volim te budalo mala............
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 284285286287288 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |