|
Офтопик II |
Внеси реплика | страница <1 284285286287288 339> |
Автор | ||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
oo сињор комо аблас кон мухерес.......браво мучо буено.... |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ме алегро , Фернанда , Авуела...
но пуедно дормир....перо сои ... биен ... трабахо ме асе алегре хахаххахах у јбме , како цепам
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сигурен сум дека немаш проблем со латино сериалите
|
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Уууухх.... не за џабе си станал...Сантијаго ... |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
алгиен кол ме () сињор ... ....
|
||
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кол ме е да се цепиш од смеење ли ?
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Google translate ....што е кол...на македонски
|
||
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
на мене ми го преведува како зелка
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
абреее....еспаљол...инглиш...јо..те е ...љамадо
|
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Od koj jazik preveduvate bre |
||
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
епа од шпански на македонски
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Турчин ги заменил цигарите со роза, која постојано ја држи во устата изминатите 50 години Турчин се откажал од цигарите, заменувајќи ги со роза, која постојано ја држи во устата изминатите 50 години, пишува турскиот весник Акшам. |
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
каква зелка бееее.....
ти да не маваш од шпански на македонски јбт
|
||
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
probaj od angliski |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 284285286287288 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |