IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Друмска кафана - пушална
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Друмска кафана - пушална

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 281282283284285 850>
Автор
Порака
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Статус: Офлајн
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2009 во 01:33
Originally posted by Biba_G Biba_G напиша:

Originally posted by Calipso Calipso напиша:

i jas kje se posluzam od zelenkite...privlecno mi deluvaat среќа
Највкусни се и уште кога Лаки ќе ги послужи..

Uvek znael da ugodi...za sekogo po nesto ...nekomu povekje nekomu pomalku vazno site srekni i zadovolniголема%20насмевка
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2009 во 01:34

Originally posted by alan ford alan ford напиша:

cao...eve me i mene....ah..ima li nekoj od moite kompatibilni formati ovde vecerva?

изненадување Kogo toa moe levo okce kjoravo go gleda??? Alane Oprosti големо%20гушкање

e boga mi nema proshka za tebe ovoj pat dodeka ne izelaboriras kaj bese ti do sega !

ah bre Biba...znaes li sto sakam da ti kazam?
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2009 во 01:37
Laki, daj edna duplaплазење  Pocnav lektira da citamзадоволствозадоволствозадоволство
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2009 во 01:37
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2009 во 01:38
Originally posted by laki_bu laki_bu напиша:

Uvek znael da ugodi...za sekogo po nesto ...nekomu povekje nekomu pomalku vazno site srekni i zadovolniголема%20насмевка
шанкчево си го светнал...секоја чест...ем коктели спремни,ем гости уважени и испочитувани ем све стокмено...кажуј брзо кај која невеста да те пофалам...немаш појма која моќ на убедување ја имам намигнувањеголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2009 во 01:38
bese ednas edna fanta...ona bese SHOKASTA...naide BOZA...fina gospogja..od Sheherezada....se sekjavas Biba_G?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2009 во 01:40

cao...eve me i mene....ah..ima li nekoj od moite kompatibilni formati ovde vecerva?

изненадување Kogo toa moe levo okce kjoravo go gleda??? Alane Oprosti големо%20гушкање

e boga mi nema proshka za tebe ovoj pat dodeka ne izelaboriras kaj bese ti do sega !

ah bre Biba...znaes li sto sakam da ti kazam?
????
не веднаш туку одма да ми кажеш...и све што сакаш да кажеш и све што сакам да чујам чекање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2009 во 01:41
Biba_G...nemam free time rabotam i spremam doktorat...na lp ke ti go napisam mojot mobilen...upotrebi go
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2009 во 01:44

bese ednas edna fanta...ona bese SHOKASTA...naide BOZA...fina gospogja..od Sheherezada....se sekjavas Biba_G?
и тогаш Алан Опрости се заљуби среќно во една прекрасна личност која му го сврте умот,помрачи сеќавањето и заедно исчезнаа во непознат правец...Шокатата престанаа да ја произведуваат,бозата скисна,а во Шехерезада веќе е ладно да се седи....Ах,зборови ли се зборови,обеќања неисполнети,телефонски броеви изгубени...плазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2009 во 01:44

Originally posted by laki_bu laki_bu напиша:

шанкчево си го светнал...секоја чест...ем коктели спремни,ем гости уважени и испочитувани ем све стокмено...кажуј брзо кај која невеста да те пофалам...немаш појма која моќ на убедување ја имам намигнувањеголема%20насмевка

Ako moze kaj BIBA_G pofali me
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2009 во 01:45

Biba_G...nemam free time rabotam i spremam doktorat...na lp ke ti go napisam mojot mobilen...upotrebi go

TI GO PRATIV MILA
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2009 во 01:47
Aman be Laki, sto napravi so duplataизненадување  da ne otide vo pogresna dupkaплазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2009 во 01:48
Originally posted by la fille la fille напиша:

Aman be Laki, sto napravi so duplataизненадување  da ne otide vo pogresna dupkaплазење

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2009 во 01:49
Ete taka...sega e mnogu podobroнамигнување
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 281282283284285 850>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.