![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 280281282283284 717> |
Автор | |
sunlight_sa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 365 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sunlight_sa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 365 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() Vo dilema sum...megu ovoj ...i ovoj, ama koga beshe pred edno 15 godini, togash beshe naj...naj... mafijoza. Mersi Sunglidce...drugite gi ostavam...za ostanatite forumdziki... ![]() Изменето од mamamd - 06.Март.2008 во 15:47 |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() |
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
haloo i na tebe, fala za kafeto, patem da te izvestam deka ke te tuzham za plagijat na potpisot!
![]() ![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
САМО ЕДЕНО КРАТКО ЅИРКАЊЕ ДА НАПРАВАМ И ДА ВЕ ПОЗДРАВАМ СИИИИИИТЕ...
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Знаев!!! ![]() Ветив дека ќе го сменам,ама очигледно треба да пишам бар уште толку постови за да ми дојде инспирација за нов. Бај д веј,ако имаш некој на ум-прати го по ЛП. Плиз? ![]() ![]() ![]() п.с. те молам до тогаш да не ме тужиш,нешто се истрошив ептен деновиве ![]() |
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Ajde togash ke te ostavam do april, malku finansiski da zakrepnesh, a potoa ke s dogovorim za sumata!
![]() ![]() ![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
DOBRA VECHER ... SUNLIGHT NAPRAVI DA IMAME IZBOR SITE ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Добро вечерррррррр....
два дена ме нема...што страни сте изнапишале....
![]() ![]() мамамд...ги гледам оние сликине...да знаеш само
какви мисли ме нападнаа...
![]() право во куќичката...боби...боби нема да ја види вратата...
![]() а не терасата...
![]() ![]() малку сум уморна...сега се вратив од пат...се читаме....
поздрав...
![]() ![]() п.с. СУН...за мене утре нешто специјално...како сум зажеднета....
по можност црномањест...со зелени очи...
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
dobra vecher blashka ... eeeeeeeeeee..... se gleda deka se imas pazlivo prociano ... rabotime .... rabotime ... pod polna parea ... dvorovi metime ... toa e ... treba da si se najdime eden nad drug ... kako sto i vikal nekoj kolega na edna koleska od zelezara ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
a pak eden kolega kaj mene na rabota ... nikako nemoze da nauci da kaze KAPUCHINO !!! nikako ... probuva da kaze KAPUCHINO ... ama izleguva PICHUCHINO !!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
He, he, heeee Blashke mi ja napolni dushata, ti se bendisa trasata shto ja nacrtav da go raspolozam nasheto majstorce. A marko...toj e "star lisec" odma go vmetna "bobi" i nie onaka osmomartovski se zaletavme...inace marko, jas pokraj "nepropustliv prozorec'" na milickiot mu kupiv i nov lezaj (otidoa parite od honorarite). Eeeeeeeee mladost, mladost nishto ne smeta...ni popushten feder...ni omeknat...lezaj...a posle pocnuva...te leviot kuk...te desnoto ramo...vrti li vrti ...reumata...aj da vidime sega so ...tvrd...lezaj... ke e poarna romansata vo spalna...
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 280281282283284 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |