IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - РЕЗОНАНЦИЈА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

РЕЗОНАНЦИЈА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 280281282283284 717>
Автор
Порака
sunlight_sa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2008
Локација: Bulgaria
Статус: Офлајн
Поени: 365
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sunlight_sa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 15:35
Кон врв
sunlight_sa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2008
Локација: Bulgaria
Поени: 365
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sunlight_sa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 15:38
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 15:44

Vo dilema sum...megu ovoj ...i
ovoj, ama koga beshe pred edno 15 godini, togash beshe naj...naj... mafijoza. Mersi Sunglidce...drugite gi ostavam...za ostanatite forumdziki...

Изменето од mamamd - 06.Март.2008 во 15:47
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 16:02
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 17:26
haloo i na tebe, fala za kafeto, patem da te izvestam deka ke te tuzham za plagijat na potpisot!голема%20насмевкаголемо%20гушкање
always look on the bright side of the life!
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 17:28
САМО ЕДЕНО КРАТКО ЅИРКАЊЕ ДА НАПРАВАМ И ДА ВЕ ПОЗДРАВАМ СИИИИИИТЕ...
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 18:50
Originally posted by bluebell bluebell напиша:

haloo i na tebe, fala za kafeto, patem da te izvestam deka ke te tuzham za plagijat na potpisot!голема%20насмевкаголемо%20гушкање

Знаев!!! А,баш со Бисерна дискутиравме пред некој ден за тоа.Јас не бев приметила и немаше да приметам од пуста радост што после речиси 600 постови без потпис се сетив на еден кој ми се допадна,кога се појави Бисерчето од некоја страна да ми ја каже убавата вест.
Ветив дека ќе го сменам,ама очигледно треба да пишам бар уште толку постови за да ми дојде инспирација за нов.
Бај д веј,ако имаш некој на ум-прати го по ЛП.
Плиз?

п.с. те молам до тогаш да не ме тужиш,нешто се истрошив ептен деновиве
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 21:23
Ajde togash ke te ostavam do april, malku finansiski da zakrepnesh, a potoa ke s dogovorim za sumata!намигнување dotogash bidi mi pozdravena i uzhivaj!голема%20насмевкаголемо%20гушкање
always look on the bright side of the life!
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 21:27

DOBRA VECHER ...

SUNLIGHT NAPRAVI DA IMAME IZBOR SITE ...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 22:29

Добро вечерррррррр....
  два дена ме нема...што страни сте изнапишале....изненадувањеплазење
  мамамд...ги гледам оние сликине...да знаеш само
 какви мисли ме нападнаа...црвенеење...од таа оазата...по скалите..
 право во куќичката...боби...боби нема да ја види вратата...љубов
 а не терасата...црвенеење.......си признавам...пола ми се простува...намигнување
 малку сум уморна...сега се вратив од пат...се читаме....

поздрав...големо%20гушкањеголемо%20гушкање

п.с. СУН...за мене утре нешто специјално...како сум зажеднета....
   по можност црномањест...со зелени очи...среќа

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 22:54

dobra vecher blashka ...

eeeeeeeeeee.....
se gleda deka se imas pazlivo prociano ...
rabotime .... rabotime ...
pod polna parea ...
dvorovi metime ...
toa e ...
treba da si se najdime eden nad drug ...
kako sto i vikal nekoj kolega na edna koleska od zelezara ...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 22:56

a pak eden kolega kaj mene na rabota ...
nikako nemoze da nauci da kaze KAPUCHINO !!!

nikako ...

probuva da kaze KAPUCHINO ...
ama izleguva PICHUCHINO !!!

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2008 во 23:28
He, he, heeee Blashke mi ja napolni dushata, ti se bendisa trasata shto ja nacrtav da go raspolozam nasheto majstorce. A marko...toj e "star lisec" odma go vmetna "bobi" i nie onaka osmomartovski se zaletavme...inace marko, jas pokraj "nepropustliv prozorec'" na milickiot mu kupiv i nov lezaj (otidoa parite od honorarite). Eeeeeeeee mladost, mladost nishto ne smeta...ni popushten feder...ni omeknat...lezaj...a posle pocnuva...te leviot kuk...te desnoto ramo...vrti li vrti ...reumata...aj da vidime sega so  ...tvrd...lezaj... ke e poarna romansata vo spalna...
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2008 во 00:13
Originally posted by marco_antony marco_antony напиша:

a pak eden kolega kaj mene na rabota ...
nikako nemoze da nauci da kaze KAPUCHINO !!!

nikako ...

probuva da kaze KAPUCHINO ...
ama izleguva PICHUCHINO !!!

koj e toj be marko,....pa,mnogu polesno e da kazesh kapuchino,..."nastran" nekoj tip,..смеење
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 280281282283284 717>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,484 секунди.