|
Сакам Да Кажам ....... |
Внеси реплика | страница <1 279280281282283 890> |
Автор | |
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас, додуша... сакам да ве прашам - живи ли сте бе ??
Што сте направиле тука чет румови по форумов, ако земам да ве затепам сите. Кај отидоа долгите мислења, конструктивни постови... Ц ц ц, секое идење тоа ми е муабетот, ама стварно сте за ќотече. Инаку, јас арна, добра, да не ме мислите.. Не дека ме мислите, него од култура да ве поздравам и да ве гушнам... Ме фаќа носталгија некогаш за вас. Штета што повеќето од старите другарчиња не ги гледам активни, имаше добар хумор на форумов. Ај малку и на другите теми да се распишам, тоа дека досадно ми е - малкуцка. Бидете ми поздравени. п.с. Божее, дефинитивно овие смајлиња ми се омилени |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк... на анката в ум и останала сламката....
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk nikoj nisto ne kazuva
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk..ova me vadi od takt
Server Error in Forum Application An error has occured while writing to the database. Please contact the forum administrator. Support Error Code:- err_SQLServer_save_new_post_data File Name:- new_post.asp Error details:- Microsoft OLE DB Provider for SQL Server Timeout expired |
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam da kazam... ke shvrnam od tolku sto sum trognata
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk... se e normalno
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk so ovoj apetit ovaa nedela tesko mene
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК..
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк..не оди повеќе од 3/4 такт.Оасно е. сдк..Не се неврозирај оти кога се неврозираш ти се неврозираат и момите оти ти си неврозен де (она нервозен ич не ми се бендисува) |
|
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк (како и секогаш) - оди наспи се!
|
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
Guilty
Сениор Регистриран: 04.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 411 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk-za zalenje e ova .
|
|
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk...ja "zakopaa" najdobrata TV spored mene
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk...ostanav bez tekst...ne mozam da poveruvam...
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk ама се наспав убаво...
|
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 279280281282283 890> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |