![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 278279280281282 525> |
Автор | |
Boogie*Orlov ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 01.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
,,Да бидеш човек, да имаш топла крв,
да мислиш со глава и работиш со рака и пак да бидеш нешто мртво,, |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
MISLIS NA SITE POSTOVI DA GO STAVAS? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Boogie*Orlov ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 01.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Bilo je to nekad
u jednoj zemlji seljaka, |
|
![]() |
|
Orlov**Boogie ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 01.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 9 |
,,Да бидеш човек, да имаш топла крв,
да мислиш со глава и работиш со рака и пак да бидеш нешто мртво,, |
|
![]() |
|
Orlov**Boogie ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 01.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Bilo je to nekad
u jednoj zemlji seljaka, |
|
![]() |
|
Kud kjesh drzniche?
Ja vladam u ovoj dolini! |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
JAS TI PODADOV RAKA
NELI GLEDAS DEKA TE SAKAM NO TI SI SAMO UBAV, A TAKVITE GUBAT... |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
НЕ СЕ ФАЌАЈ ДОНЕ ДОНКЕ
ДО МЕНЕ
СРЦЕВО МЕ БОЛИ ДОНКЕ
ПО ТЕБЕ
.......
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ТИВКА НОЌ Е СИТЕ СПИЈАТ
САМО НИЕ ДВАЈЦАТА НЕ
ЈАС И МОЈАТА ГИТАРА
ПОД ТВОЕТО ПЕНЏЕРЕ
ТИВКО СВИРАМ ЗА ДА МОЖЕШ
ДА МЕ ЧУЕШ САМО ТИ
КОЛКУ ЉУБАМ ЌЕ ТИ КАЖАТ
МОЈТЕ ЗВУЧНИ АКОРДИ
..........
|
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ЗОШТО ТОЛКУ БОЛИ
КОГА ЕДНО СРЦЕ ЗА ЉУБОВ МОЛИ... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Koga e oblacno a nie sme zaedno Ne se vinovni oblacite sto za mene gree sonce Vinovna si ti |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
СНОШТИ МИНАВ ПОКРАЈ ВАЗИ
ТЕБЕ МОМЕ НЕ ТЕ ВИДОВ
СРЦЕ МИ СЕ РАСТРЕПЕРИ
ПОЧНАВ СОЛЗИ ДА РОНАМ
|
|
|
![]() |
|
ТЕШКА БЕШЕ НАШАТА РАЗДЕЛБА
.........
|
|
|
![]() |
|
СРЦЕ ПЛАЧЕ НИГДЕ СРЕЌА НЕМА
ТЕЖОК ГУРБЕТ ПУСТА ТУЃИНА
...............
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 278279280281282 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |