|
Офтопик II |
Внеси реплика | страница <1 278279280281282 339> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
разбира се ,че не ..........
|
|
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ништо подобне не с'м си помислил.Добре дош'л в Софија
п.с.сега разбирам от к'де е твојата омраза к'м Ф.К.Левски
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blgarski oftopici
------------------------------- Gde da osvanem a da te vise ne trazim u drugim ljudima... ..Gde da odem da te ne volim gde kad dolazis u moje snove da bih te kao nekad ljubila i da tvoju dusu zagrlim... Togas..pesna e ova...ne oftopik...ama mene mi e ...se OFF..duri i na srpski |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бабе ти имаш некаков страв од оффтопиците ми се чини
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да бе....затоа што секаде сум офтопик ...што и да пише ...душичево...е офтопик |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немој.Фати се стабилно за нешто.Ти си јака женска и сум сигурен дека можеш да ги победиш оффтопиците
|
|
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе се фатам..за една гранка...
Ама денес ми иде се да пишувам офтопик....толку сум.....чудна Ае еден поздрав до...сите што се..офтопик |
|
|
|
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Внеси реплика | страница <1 278279280281282 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |