|
Зошто луѓето не се искрени |
Внеси реплика | страница <1 2627282930 74> |
Автор | ||
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Denes ne samo sto lugeto lazat,tuku se poveke gi ima i tie koi se sozivuvaat vo svoite sopstveni lagi,gi ziveat svoite lagi...A gi ima i takvi koi od mnogu lazenje pocnuvaat da se gubat vo sopstvenite lagi,zaboravaat sto kazale pa cesto se slucuva za edna ista rabota da bidete izlazeni po nekolku pati...Patetika....Sami si go unistuvaat zivotot...Neka si pziveat taka ,samo podaleku od mene,fala im na takvo prijatelstvo,ne mi ni treba.
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ete mozda zatoa nikoj ne stava licna slika.
|
||
butterflyM55
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SEKOGAS IMAM SVOJA SLIKA,NO ZA ZAL SITE NE SME ISTI NELI |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Se e dobro dodeka ne se nasmeam, zatoa ke baram nekoja stomatolog so iskustvo
|
||
butterflyM55
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nikogas ne mi bilo poznato dali iskrenite ili neiskrenite lugje pisuvat LA PAROLI
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
SiReNaTa
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 257 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mozda posto se sramat od toa sto se
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кои луѓе?...
прво треба да се најдат,па да се запрашаат или изанализираат зошто не се искрени.. |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sekoj covek sekogas znae so treba
no nekoj znae i koga ne treba da go napravi toa sto treba |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mozebi zatoa sto se plasat od vistinata
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a mozebi ne, mozebi se pomudri od iskrenite |
||
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
вистината не ги плаши таа ги боли |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
TRAGACI PO VISTINi sto e vistina? da ja imas?, pa sekogas ja imas no dali e vistina vistinska vistina koja udara koja treba da udri ja imas, no nesakas da ja znaes zatoa si pravis svoja idealna vistina koja udara pomalku nezno kako perduv no ja imas vistinata za drug so dignata glava ja predavas vistinata gord so sebesi i udara tesko, macno,pretepano no vistinito nie sme tragaci po vistinata ne svesni deka i drugite se tragaci i deka kje ni ja predadat svojata vistina teska, macna pretepana |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 2627282930 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |