IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Среќата e...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Среќата e...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2627282930 55>
Автор
Порака
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2008 во 01:44
Koga ke uspees da zamizes zaradi zanesenost pred ona sto podocna oci ke ti istera
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2008 во 08:20

Ќе бидам среќна кога ќе го имам тоа....или кога ќе живеам таму...
    ...или кога ќе се случи ова...она............Значи ...среќата е
    ...состојба на умот....А за да ја достигнеме.......нашите мисли
    секогаш треба да се ...пријатни.............
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2008 во 10:40
srekjata ja ima nasekade okolu nas
zosto ja plukame i ja brkame?
-zosto mislime deka zad drugata grmuska kje najdeme pogolema
a ne znaeme...
deka trebalo samo da ja neguvame i taa kje si porasnelaсреќа
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2008 во 10:54
Srekja e da se zadrzis za da ne padnes i pritoa da ne iskrsis nisto okolu tebe
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2008 во 23:45
Koga nema penzioneri pred mene na red vo apteka
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Август.2008 во 00:01

Само оној човек....кој не гледа на црната страна на животот....
    ...туку во се бара нешто, што ќе го насмее...развесели...и ќе
    му помогне да заборави на... проблемите...тешкотиите...кризите...
    ...само тој ...е ментално здрав...и среќен човек.......
Кон врв
strowberis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Август.2008
Поени: 100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај strowberis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2008 во 02:11
patot do srekata i uspehot e TRNLIV
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2008 во 07:34
te briga za TRNJE голема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2008 во 12:12
Jas i stojam na srekjata na pat.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2008 во 16:24
Znaci treba nekoj da te sovlada za da dojde do srekata смеење
Кон врв
shift Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 02.Септември.2008
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај shift Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2008 во 21:10
vidi drugarce ti si 100% u pravo ama mora da ti kazem deka izgleda ne e taka mozes da kazes deka so pari se kupue sve da toj e taka ama vidi ti ne znam dali si bogat ili ne ama nema vrska eve ja na pr ne sam i ne zalim zatoj sto vakvio zivot e pointeresen ajde kazimi eden sto ima pari a e zadovolen so nesto vo zivotot ili pa znae sto e zivot taj sto ima pari ili se drogira ili ne e normalan ovaka gola sreka si e super ovoj nema nikakva smisla sto ja napisa ama ima li u ovaj zivot nekakva smisla
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2008 во 22:01
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Znaci treba nekoj da te sovlada za da dojde do srekata смеење

Da me ubedi da mu go pokazam patot do srekjata,zasto bez moja pomos nema da go najde
Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Септември.2008 во 14:18

Чудно е тоа колку малку ни е потребно за да бидеме среќни, а уште почудно што баш тоа често ни недостига. - Иво Андриќ

Изменето од james dean - 07.Февруари.2010 во 21:07
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Септември.2008 во 14:28
Velat deka srekata e vo nas. Hm...размислување...pa, da, posreken bev koga drkav
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2627282930 55>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.