IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - ЈЕХОВИНИ СВЕДОЦИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЈЕХОВИНИ СВЕДОЦИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2627282930 32>
Автор
Порака
KGB Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KGB Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 18:19
Efendija ovaa e matematikata
Za 5 godini ke dojde Armagedon + 1000 godini (kolku sto ke trae 1000 godishno carstvo)=1005 godini.
Кон врв
efendija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Декември.2007
Поени: 2175
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај efendija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 18:20
Originally posted by KGB KGB напиша:

Efendija ovaa e matematikata
Za 5 godini ke dojde Armagedon + 1000 godini (kolku sto ke trae 1000 godishno carstvo)=1005 godini.

Ок царе,сега те сконтав.
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KGB Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2008 во 18:29
Originally posted by maria_magdalena maria_magdalena напиша:

Овој форумскиов Јехов не се ни труди да стави јагнешка кожа, толку е арогантен и покажува некои заби, просто се чудам со која цел влезе во темава...Па овој што ми носи “Стражарски Кули“ е стопати пољубезен од него. И чајче пиемеголема%20насмевка. Ама овој.....збунетост

Jas sum super decko.
Drugite voda mozat da mi nosat.
Jas sum elitata.
Na planetava ima samo 7 luge kako mene eden e vo Amerika drug vo Latinska Amerika tretiot e vo Afrika cetvrtiot od Kina petiot od Antarktik sestiot od Indija a sedmiot e tuka vo Makedonija.
Кон врв
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 00:22
О ти, еден од седумината, чуј и почуј среќа
Кога те ранев на оваа тема, ни на крај памет не помислував дека ќе ми лаеш на друга тема. Кога те бранев додека сите те напаѓаа, уживаше да им дофрлуваш зад мојот грб и, искрено, не очекував дека ќе ми извадиш нож - Јудо една искариотска голема%20насмевка

Сега јас ќе приминан на другата страна, па да видиме дали ќе продолжиш да се праиш фраер... еден од седумината среќа Ајде да ѕирнеме малку од поблиску во тебе и да видиме чив сведок си ти и за кого поточно сведочиш.

Ајде одговори ни ти KGB, дали второто Христово доаѓање ќе биде (или било) видливо или невидливо?
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KGB Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 07:40
Originally posted by EvAngelos EvAngelos напиша:

Кога те ранев на оваа тема, ни на крај памет не помислував дека ќе ми лаеш на друга тема. Кога те бранев додека сите те напаѓаа, уживаше да им дофрлуваш зад мојот грб и, искрено, не очекував дека ќе ми извадиш нож - Јудо една искариотска голема%20насмевка

Сега јас ќе приминан на другата страна, па да видиме дали ќе продолжиш да се праиш фраер... еден од седумината среќа Ајде да ѕирнеме малку од поблиску во тебе и да видиме чив сведок си ти и за кого поточно сведочиш.

Ајде одговори ни ти KGB, дали второто Христово доаѓање ќе биде (или било) видливо или невидливо?

Evangelos, daj doobjasni na kakvo doagenje mislish?
Mislish na sveceno doaganje so pompa, kako sto pomina Nato samitot?
Ili mislish na Bozjata osuda koja treba Isus da ja izvrshi?

Кон врв
alekso_2000 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 523
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alekso_2000 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 09:30
Според вас крајот на светот требаше досега да е случен едно 10 пати ама никако да го дочекаме!!!
Ке дојде крајот на светот само ако лугето продолжат со сатанистички дејности и продолжат да бидат не наситни!!!

Изменето од alekso_2000 - 06.Април.2008 во 09:30
car's freack
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 12:22

Ајде одговори ни ти KGB, дали второто Христово доаѓање ќе биде (или било) видливо или невидливо?

Originally posted by KGB KGB напиша:

Evangelos, daj doobjasni na kakvo doagenje mislish?

Хаха на какво доаѓање мислам а? Убаво е потенцирано во моето прашање, мислам на ВТОРОТО Христово доаѓање на Земјата. Првото беше кога Исус се отелотвори преку Марија во Витлеем. А второто? Какво ќе биде, видливо или невидливо/духовно доаѓање? среќа

п.с. Ако ми се извиниш за навредите, нема веќе да те замарам со прашањава.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KGB Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 12:38
Evangelos ako mozesh da vidish heruvim togash vidlivo ke bide doaganjeto.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 12:56
Остај ме ти мене, што јас можам или не можам. Одговори за Второто Христово доаѓање, дали ќе биде видливо или невидливо? среќа
Кон врв
efendija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Декември.2007
Поени: 2175
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај efendija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 12:58
KGB.......vidlivo
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KGB Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 12:58
Za mene e vidlivo za tebe ne.
Kraj na muabetot.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 13:03
За тебе видливо?! изненадување Па нели сведоците велат дека Христос духовно невидливо се вратил во 1914 година? Зошто говориш во нивно име кога не се придржуваш до нивната теологија?
Кон врв
misterX Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Февруари.2008
Поени: 342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај misterX Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 13:03

Сега јас ќе приминан на другата страна, па да видиме дали ќе продолжиш да се праиш фраер... еден од седумината среќа Ајде да ѕирнеме малку од поблиску во тебе и да видиме чив сведок си ти и за кого поточно сведочиш.

Ајде одговори ни ти KGB, дали второто Христово доаѓање ќе биде (или било) видливо или невидливо?

Abe Evangelose Isus na onie koi im pomagal ne im baral da mu bidat dozlnici, isto kako sto na onie koi ke go udrele po edniot obraz im go vrtel drugiot. Zosto ti sega se lutis sto kgb ima poinakvi razmisluvanja od tebe. Kako ti go sledish patot na isus ako ne gi primenuvash istite negovi odliki t.e ucenjeto koe go promovirash?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 13:16
misterX, знам дека си вознемирен поради аргументите што ги доби на темата "Кyранот и формирањето на човечкото семе". Но тоа не е причина сега да ја лечиш таа фрустрација влечкајќи се по мене на секоја тема, па дури и на оние каде што не ти е местото.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2627282930 32>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.